icon

Aplikácia na sledovanie polohy pre seniora na android

1. mar 2026

Ahojte, viete mi prosim poradiť nejakú aplikáciu na sledovanie polohy na androide ? Chceme to na sledovanie seniora. Ďakujem

anonym_f052ec
1. mar 2026

Zdieľanie polohy cez google účty. Návod nájdeš 🙂

anonym_002caa
1. mar 2026

Podozrenie na neveru ..?

aalt
1. mar 2026

Pustis mapy a priamo v hlavnom menu je zdielanie polohy. Tam das nazvy uctov, ktorym bude zdielat polohu. Je tam nevyhoda, ze ho to bude kazdy mesiac potom upozornovat a z toho upozornenia to vie na par klikov vypnut. Manzelka to takto nahodne vypne tak 1x do roka a musim jej to potom opat zapinat. Ale netreba nic instalovat. Na google mape potom vidis vsetkych, ktori ti zdielaju polohu. To zonvsetkych uctov, cize aj na PC ak tam mas chrome s prihlasenim do svojho uctu.

autor
1. mar 2026

Ešte raz, je to pre seniora , žiadna nevera , takže upozorňovanie vôbec nevadí. Ďakujem

aalt
1. mar 2026
@anonym_autor

Ešte raz, je to pre seniora , žiadna nevera , takže upozorňovanie vôbec nevadí. Ďakujem

@anonym_autor tym som nemyslel, ze bude o tom vediet, ale ze si to z toho moze omylom vypnut. Tieto upozornenia sa myslim nedaju vypnut.

gerrwie_girl
1. mar 2026
@anonym_002caa

Podozrenie na neveru ..?

@anonym_002caa čítaj....

anonym_002caa
1. mar 2026
@gerrwie_girl

@anonym_002caa čítaj....

@gerrwie_girl Senior nemoze byt neverny? 🙂

lenka_da
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Aplikácia family link, je to zadarmo.

gerrwie_girl
1. mar 2026
@anonym_002caa

@anonym_002caa samozrejme ze moze. Ale myslim ze z kontextu jasne vyplýva ze nejde o neveru a sledovanie partnera ;). Ale skor o staršieho cloveka ktory mozno ma problemy. Moja babka mala alzheimera a toto by bolo výborné využiť.

maddie1711
1. mar 2026

Ja mám sledovanie otca nastavené cez google účet.

alenaja
1. mar 2026

Nam sa takto raz mamka zatulala na prechadzke.
Dali sme jej na kluce tag a k nemu sme si stiahli do mobilu appku.
Bez klucov neodchadza z domu a ma len ten tlacitkovy mobil pre dochodcov, tak sme to vyriesili takto.

tilly
1. mar 2026

Ja používam Google maps. Vidím rodičov, kde sú. Sami to tak chceli

tilly
1. mar 2026

Aj family link vieš použiť.

autor
1. mar 2026
@anonym_002caa

@anonym_002caa veľmi sa nudíš takto v nedeľu keď sem pridavas blbe komentáre ?

autor
1. mar 2026

Ďakujem

carolynka
1. mar 2026

Aplikacia Life360

anonym_f0e76d
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor seniorský náramok, kúpila som mame, vyzerá ako hodinky, sleduje polohu, vie si merať tlak, kroky, nastavenie na 2 čísla sos, zdieľanie polohy, výborná vec ak senior býva sám