Aplikácia na sledovanie polohy pre seniora na android
Ahojte, viete mi prosim poradiť nejakú aplikáciu na sledovanie polohy na androide ? Chceme to na sledovanie seniora. Ďakujem
Podozrenie na neveru ..?
Pustis mapy a priamo v hlavnom menu je zdielanie polohy. Tam das nazvy uctov, ktorym bude zdielat polohu. Je tam nevyhoda, ze ho to bude kazdy mesiac potom upozornovat a z toho upozornenia to vie na par klikov vypnut. Manzelka to takto nahodne vypne tak 1x do roka a musim jej to potom opat zapinat. Ale netreba nic instalovat. Na google mape potom vidis vsetkych, ktori ti zdielaju polohu. To zonvsetkych uctov, cize aj na PC ak tam mas chrome s prihlasenim do svojho uctu.
Ešte raz, je to pre seniora , žiadna nevera , takže upozorňovanie vôbec nevadí. Ďakujem
Ešte raz, je to pre seniora , žiadna nevera , takže upozorňovanie vôbec nevadí. Ďakujem
@anonym_autor tym som nemyslel, ze bude o tom vediet, ale ze si to z toho moze omylom vypnut. Tieto upozornenia sa myslim nedaju vypnut.
@anonym_002caa čítaj....
@gerrwie_girl Senior nemoze byt neverny? 🙂
@anonym_autor Aplikácia family link, je to zadarmo.
@anonym_002caa samozrejme ze moze. Ale myslim ze z kontextu jasne vyplýva ze nejde o neveru a sledovanie partnera ;). Ale skor o staršieho cloveka ktory mozno ma problemy. Moja babka mala alzheimera a toto by bolo výborné využiť.
Ja mám sledovanie otca nastavené cez google účet.
Nam sa takto raz mamka zatulala na prechadzke.
Dali sme jej na kluce tag a k nemu sme si stiahli do mobilu appku.
Bez klucov neodchadza z domu a ma len ten tlacitkovy mobil pre dochodcov, tak sme to vyriesili takto.
Ja používam Google maps. Vidím rodičov, kde sú. Sami to tak chceli
Aj family link vieš použiť.
@anonym_002caa veľmi sa nudíš takto v nedeľu keď sem pridavas blbe komentáre ?
Ďakujem
Aplikacia Life360
@anonym_autor seniorský náramok, kúpila som mame, vyzerá ako hodinky, sleduje polohu, vie si merať tlak, kroky, nastavenie na 2 čísla sos, zdieľanie polohy, výborná vec ak senior býva sám

Zdieľanie polohy cez google účty. Návod nájdeš 🙂