icon

Aplikácie na nákupné zoznamy

jakub_01
Včera o 14:29

Používate nejakú aplikaciu na nakupne zoznamy? Lebo piseme to na papier ale stale sa stava ze niekto z nas si ho nevezme alebo zabudne dačo kupit.

anonym_c900c4
Včera o 14:31

len na papierik si robím zoznam. Minule sa mi stratil niekde v Kaufle a bola som nahratá. Odišla som ku pokladni aj bez ostatného tovaru. zaujímavé že doma nechýbal.

januska12323
Včera o 14:35

Poznámky v mobile by nestačili?

ivik4
Včera o 14:41

Ja si ten papierik vzdy odfotim keby ho zabudnem 😃
Do mobilu sa mi to pisat nechce

petamich
Včera o 14:43

Google keep pouzivame, pridavame tam co treba a jeden z nas ked ide do obchodu kupi, co tam vidi

cyberk
Včera o 14:43

Do notes v mobile ;)

gejb
Včera o 14:46

@jakub_01 appka LISTONIC. zdielame ju aj s manželom a vieme si tam odskrtavat položky.

0silvia0
Včera o 15:03

@jakub_01 ja tiez len do poznamok v mobile, da sa zoznam zdielat

slavomira236
Včera o 15:05

@jakub_01 ja nikdy zoznam nerobim pamatam si..ked ide muz 3krat do roka musim mu napisat vyrobok aj cenu aby nekupil nieco drahsie. A zvykne si aj fotit este z letaky co chcem.

esther100
Včera o 15:15

Moje letáky,tam poznačime čo chceme z letákov plus vytvoríme zoznam.máme to s mužom zdieľané

jaskolka
Včera o 15:28

Píšem na papier,

anos18
Včera o 15:30

@jakub_01 ja píšem na papier

nelca84
Včera o 16:06

Používam apku Nákupný zoznam. Mám tam vytvorené zoznamy do rôznych obchodov a keď mi niečo napadne, hneď zapíšem.

siska53
Včera o 16:13

@jakub_01 ja si pisem do mobilu do Poznamok. A to viem aj v pripade potreby preposlat.

belllinka
Včera o 16:14

Nic si nikdy nepisem, pamatam si

rozculena
Včera o 16:19

buď na papier alebo v mobile mám apku na poznámky

anonym_500465
Včera o 16:42

@jakub_01 nepoužívam žiadnu appku, žiadne papiere. Idem do obchodu, nakúpim to, na čo mám chuť a spokojne idem domov. Ak sa mi niečo doma minie, sadnem do auta a idem si to kúpiť. Papieriky som si dakedy písala, ale vždy som ich zabudla doma😂 v obchode ma otravuje telefón v ruke, ten zvyknem tiež nechať doma. Obdivujem každého, kto si ide poctivo papieriky a aplikácie.

anonym_b9dc5c
Včera o 17:22

@jakub_01 Ja píšem do aplikácie pripomienky od apple, ale neviem aký mobil máš

pe_mi
Včera o 17:46

Existuje aj taká appka , kde sa prihlásime obaja s manželom? Že všetky pohyby , čo urobím ja , uvidí aj manžel a naopak?

esther100
Včera o 18:12
@pe_mi

Existuje aj taká appka , kde sa prihlásime obaja s manželom? Že všetky pohyby , čo urobím ja , uvidí aj manžel a naopak?

@pe_mi ako som vyššie písala Moje letáky,ale určite je toho viac

mandzula
Včera o 18:20

Cozi, zdielam ju s manzelom, dopisujeme, odskrtavame, co kto kupil plus v nej mame zoznam zasob, nech nekupujeme to, co doma mame.

galganka
Včera o 18:21

Shoppka. Zdieľame, dopisujeme obaja, kto kúpi, vyškrtne zo zoznamu... 👍🏻

mandzula
Včera o 18:23
@pe_mi

@pe_mi Cozi.

nikussss
Včera o 21:49
@pe_mi

@pe_mi google keep.

luciaruz
Dnes o 15:05

Google keep, a vieš tam pridat účastníkov! Čize obaja mate pristup do daného zoznamu a meniť ho. Využívame s muzom. Ak uz daco nakupil, vidim, ze to uz preskrtol.

majka674
Dnes o 15:14

ja používam tie natívne apple poznámky a podľa mňa je to topka 🙂 pekne si vieš odškrtávať čo treba ako postupne nakupuješ

jakub_01
autor
Dnes o 20:14
@pe_mi

@pe_mi trosku som pohladal a nasiel som aplikaciu ktora sa vola scapp a je uzasna. Presne to co hladate. Ked prida jeden vidi to druhy a naopak. Fakt super