icon

Čo je to CRM systém?

davidfack
Dnes o 14:41

Viete mi poradiť dobrý CRM systém so slovenskou podporou za výhodnú cenu? Našiel som FLOWii, čo si o ňom myslíte?

anonym_0a74dd
Dnes o 15:01

@davidfack napr ja mam vo svojej firme vlastny CRM system, je modulárny, ( to znamená žiadne šablony) je celý v slovenčine a uplne jednoduchý tak aby to naši klienti hravo zvládali čo maju 20 sat alebo 60 sať rokov ...

anonym_1a60e4
Dnes o 15:08
@anonym_0a74dd

@davidfack napr ja mam vo svojej firme vlastny CRM system, je modulárny, ( to znamená žiadne šablony) je celý v slovenčine a uplne jednoduchý tak aby to naši klienti hravo zvládali čo maju 20 sat alebo 60 sať rokov ...

@anonym_0a74dd posledný riadok "nemá" chybu... 😨😂

anonym_def85b
Dnes o 15:12

flowii poznam, používam ho na fakturáciu a zákazky od roku 2016 :D

anonym_0a74dd
Dnes o 15:14
@anonym_1a60e4

@anonym_0a74dd posledný riadok "nemá" chybu... 😨😂

@anonym_1a60e4 že jo 😂

virelo
Dnes o 16:43

@davidfack My sme prešli na FLOWii a celkom nám to upratalo bordel vo firme. Menej chaosu, rýchlejšie riešenie klientov, faktúr a úloh, ušetrilo nám to dosť času aj peňazí.

topshop_sperky
Dnes o 16:50

@davidfack Tiež som narazil na toto CRM a príde mi fajn hlavne kvôli cene a 30 dňovému free trialu. Je to dosť jednoduché, ja som v tomto skôr amatér a aj tak som sa v tom hneď vedel zorientovať.

anonym_93e9b7
Dnes o 16:54

wau, fake diskusia s fake profilmi :D

anonym_a22ccd
Dnes o 17:18

Už na druhom mieste si robíš reklamu.. takto sa to nerobí 🙂

anonym_a22ccd
Dnes o 17:19

A ešte tu teraz vytvorené profily idú písať recenzie a navzájom sa tľapkať po pleci? 🤣🤣🤣🤣🤣 Zaujímavé