Duolingo na rôznych zariadeniach: Prečo sú rozdiely?
Mam nainstalovanu aplikaciu Duolingo. Akurat, ze v starom telefone ma aplikacia srdiecka, ma kratsie lekcie a v novom telefone zas energiu a dlhsie lekcie. Su tam aj nejake hry. Viac sa mi paci ta dlhsia verzia a chcela som si ju nainstalovat aj do toho stareho telefonu ale aj ked som appku odinstalovala a znova stiahla... stale je to to same (srdiecka a par cviceni v jedne lekcii). Neviete preco je to tak? Ak ide o tu istu aplikaciu...
@mandarin48 Tak si pozri ak to je verzia,ma nejake poradove cislo.
https://apkpure.com/duolingo-language-chess/com...
@mandarin48 Tak si pozri ak to je verzia,ma nejake poradove cislo.
https://apkpure.com/duolingo-language-chess/com...
@niekto2hy
Tak udajne na tu novu verziu musim mat aspon android 10 a co som pozerala...ono to nie je velmi bezpecne si instalovat nieco z tejto stranky. A je to (alebo to moze byt) nejake zlozite. A z obchod play sa teda asi automaticky instaluje verzia podla verzie androidu. Ale aspon viem preco sa mi na starom telefone stale instaluje ta sama verzia duolinga...
@niekto2hy
Tak udajne na tu novu verziu musim mat aspon android 10 a co som pozerala...ono to nie je velmi bezpecne si instalovat nieco z tejto stranky. A je to (alebo to moze byt) nejake zlozite. A z obchod play sa teda asi automaticky instaluje verzia podla verzie androidu. Ale aspon viem preco sa mi na starom telefone stale instaluje ta sama verzia duolinga...
@mandarin48 Napisem ti to takto.Z tej stranky si instalujem aplikacie,ktore niesu v GPlay dostupne.Zatial som nemal ziadny problem.
@niekto2hy
@mandarin48 Stiahnutie a na instalaciu z tej stranky je potrebna ich aplikacia APKPure,niektore aplikacie su kompriminovane,aby sa usetrili data,format XAPK.

tak to vôbec netuším... akonáhle som si ja nainštalovala duolingo do ďalšieho telefonu, hneď mi dalo verziu s energiou. A tak veľmi by som chcela späť tie srdiečka...