icon

Duolingo na rôznych zariadeniach: Prečo sú rozdiely?

mandarin48
12. júl 2026

Mam nainstalovanu aplikaciu Duolingo. Akurat, ze v starom telefone ma aplikacia srdiecka, ma kratsie lekcie a v novom telefone zas energiu a dlhsie lekcie. Su tam aj nejake hry. Viac sa mi paci ta dlhsia verzia a chcela som si ju nainstalovat aj do toho stareho telefonu ale aj ked som appku odinstalovala a znova stiahla... stale je to to same (srdiecka a par cviceni v jedne lekcii). Neviete preco je to tak? Ak ide o tu istu aplikaciu...

jersey87
12. júl 2026

tak to vôbec netuším... akonáhle som si ja nainštalovala duolingo do ďalšieho telefonu, hneď mi dalo verziu s energiou. A tak veľmi by som chcela späť tie srdiečka...

niekto2hy
12. júl 2026

@mandarin48 Tak si pozri ak to je verzia,ma nejake poradove cislo.
https://apkpure.com/duolingo-language-chess/com...

mandarin48
autor
Včera o 14:20
@niekto2hy

@mandarin48 Tak si pozri ak to je verzia,ma nejake poradove cislo.
https://apkpure.com/duolingo-language-chess/com...

@niekto2hy
Tak udajne na tu novu verziu musim mat aspon android 10 a co som pozerala...ono to nie je velmi bezpecne si instalovat nieco z tejto stranky. A je to (alebo to moze byt) nejake zlozite. A z obchod play sa teda asi automaticky instaluje verzia podla verzie androidu. Ale aspon viem preco sa mi na starom telefone stale instaluje ta sama verzia duolinga...

niekto2hy
Včera o 14:31
@mandarin48

@niekto2hy
Tak udajne na tu novu verziu musim mat aspon android 10 a co som pozerala...ono to nie je velmi bezpecne si instalovat nieco z tejto stranky. A je to (alebo to moze byt) nejake zlozite. A z obchod play sa teda asi automaticky instaluje verzia podla verzie androidu. Ale aspon viem preco sa mi na starom telefone stale instaluje ta sama verzia duolinga...

@mandarin48 Napisem ti to takto.Z tej stranky si instalujem aplikacie,ktore niesu v GPlay dostupne.Zatial som nemal ziadny problem.

niekto2hy
Včera o 21:05
@mandarin48

@niekto2hy

@mandarin48 Stiahnutie a na instalaciu z tej stranky je potrebna ich aplikacia APKPure,niektore aplikacie su kompriminovane,aby sa usetrili data,format XAPK.