icon

Ktorá banka má najlepšiu aplikáciu pre mobilné bankovníctvo?

3. jún 2026

Dobrý deň, rozmýšľam nad zmenou účtu z VÚB do inej banky. Veľmi mi záleží na kvalite mobilnej aplikácie a notifikáciách o pohyboch na účte. Ktorá banka vás príjemne prekvapila v tomto smere? S ktorou ste spokojné? Vopred vďaka.

liz_lemon
3. jún 2026

SLSP George

doriiis
3. jún 2026

Fio. Pre mňa najlepšia banka

anonym_51b0b5
3. jún 2026

Ktoré bankové aplikácie majú ľudia radi a ktoré kritizujú? Rozdiely medzi bankami sú obrovské

Čítajte viac: https://zive.aktuality.sk/clanok/PNFqbso/ktore-...

sisska96
3. jún 2026

slsp george

kalifka
3. jún 2026

aj ja som odišla z VUB do 365 a manžel do primy. Obe aplikácie sú za mňa skvelé.

anonym_ec6789
3. jún 2026

Neodporúčam VUB aplikáciu a SLSP George. Prima je celkom fajn.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
7miriam77
3. jún 2026

Ja mám Prima banku a som veľmi spokojná, už roky

parvinka0001
3. jún 2026

Mali sme Vub ,teraz sme v 365 omnoho lepšie. Občas zadavam platby Slsp ale to ma až tak neoslovilo ,bola by na druhom mieste a tretia VÚB

anonym_754a86
3. jún 2026

Podla mna to treba vziat z opacneho konca... su asi velmi zle appky a potom na druhom konci su velmi podobne velmi dobre aplikacie (uz podla osobnych preferencii je ta ktora pre niekoho najlepsia)... Ja uz som stary, takze mna nezaujima nejake vycancane prostredie, pokial je plne funkcne (vsetko odchazda inkasom / trvalakom a obcasne manualne platby viem nejak zaplatit)... chapem, ze mladi mozno frcia stale na nejakych ficurach 🙂 🙂
Tatra ma urcite dobru appku, fio tiez super, mbank obstojnu, i ked menej prehladnu za mna (tam ta precancanost)... ostatne nemam skusenosti...

anonym_8dd5c8
3. jún 2026

Jedine Tatrabanka
Oni a potom hlboko a dlho nič....

denden77
3. jún 2026

Tatra

niekto2hy
3. jún 2026

Revolut,CSOB,Raiffeisen Bank.

hradnapani
28. jún 2026

Tatrabanka, vsetko prehladne, dostupne, zrozumitelne. Aj muz mal csob a vub a nadaval, zmenil na TB a je max spokojny.