Ktorá banka má najlepšiu aplikáciu pre mobilné bankovníctvo?
Dobrý deň, rozmýšľam nad zmenou účtu z VÚB do inej banky. Veľmi mi záleží na kvalite mobilnej aplikácie a notifikáciách o pohyboch na účte. Ktorá banka vás príjemne prekvapila v tomto smere? S ktorou ste spokojné? Vopred vďaka.
Ktoré bankové aplikácie majú ľudia radi a ktoré kritizujú? Rozdiely medzi bankami sú obrovské
Čítajte viac: https://zive.aktuality.sk/clanok/PNFqbso/ktore-...
aj ja som odišla z VUB do 365 a manžel do primy. Obe aplikácie sú za mňa skvelé.
Neodporúčam VUB aplikáciu a SLSP George. Prima je celkom fajn.
Mne vyhovuje Fio smartbanking. Mám účet 4 roky u nich, na pobočke som v živote nebol. Všetko vyriešim cez apku, maximálne nejaký telefonát alebo helpdesk. A to som stváral fakt psie kúsky s tými účtami. Karty bezplatné, produkty si vytvoríš cez appku alebo internetbanking. Ešte na podobnej úrovni je Revolut napríklad. Primabanka napríklad je také kombo... Musíš sem tam na pobočku, ale tiež veľa sa cez akú dá robiť.
Mali sme Vub ,teraz sme v 365 omnoho lepšie. Občas zadavam platby Slsp ale to ma až tak neoslovilo ,bola by na druhom mieste a tretia VÚB
Podla mna to treba vziat z opacneho konca... su asi velmi zle appky a potom na druhom konci su velmi podobne velmi dobre aplikacie (uz podla osobnych preferencii je ta ktora pre niekoho najlepsia)... Ja uz som stary, takze mna nezaujima nejake vycancane prostredie, pokial je plne funkcne (vsetko odchazda inkasom / trvalakom a obcasne manualne platby viem nejak zaplatit)... chapem, ze mladi mozno frcia stale na nejakych ficurach 🙂 🙂
Tatra ma urcite dobru appku, fio tiez super, mbank obstojnu, i ked menej prehladnu za mna (tam ta precancanost)... ostatne nemam skusenosti...
Jedine Tatrabanka
Oni a potom hlboko a dlho nič....

SLSP George