Máte problémy s prihlásením do Messengeru?
Ahojte nie je nehaky vypadok lebo ma odhlasilo a nejde ma prihlasit
@anonym_autor presne to iste mam, uz som chytala nervy, odhlásilo ma aj z fb a neda sa prihlásiť
@zelva123 presne a stale ze nepodarilo sa prihlasit nastala chyba
Aspoň je vidiet akí sme závislý na soc sietach
@habinity ja som chcela muzovi odpisat iba 😀😀
@habinity Ja zas som mala mať pracovné stretnutie cez whatsapp
Ani mne nejde čo je dosť blbé keďže dcéra zajtra ráno odchádza na týždňové sústredenie a všetky informácie boli na messengeri spoločnej skupine
@anonym_autor ano je globálny výpadok aj instagram a whatsapp a iné siete,, nejaký technicky problém ,, musíme počkať 🙂
@habinity aj ja sa rehocem ako sa tu rucaju a tiez mam messenger,fb urceny aj na pracu,klientelu a nejdem sa zblaznit ako niektori🙄 chvilku to nejde a su v pecku doslova.No nevidali nech spustia vystrazne sireny kvoli tomu.Ludia su z toho uz totalne zmagoreni.Odpojit nech si idu knihy citat ako volakedy a bol by pokoj.Otrasna doba
@anonym_autor ani mne nejde messenger. Ani fb. Neda sa ani prihlásiť. Počas volania cez messenger ma uppne vyhodilo. Dufam, že to napravia, lebo ma porazí.
maju poruchu aj na instagrame aj na facebooku neda sa prihlasiť maju vypadok písali na azete.

@anonym_autor presne to iste mam, uz som chytala nervy, odhlásilo ma aj z fb a neda sa prihlásiť