icon

Najlepšie aplikácie na učenie angličtiny pre deti

erikad82
15. mar 2026

Ahojte! Prosím poraďte nejakú fajn aplikáciu na učenie jazykov pre deti,zháňam hlavne pre 12ročneho no ak by bola vhodná od 6rokov bolo by fajn...
V škole mali istú dobu wocabee a tá ich veľmi bavila aj sa dobre naučili slovíčka ...
Je veľa aplikácií,no máte s niektorou skúsenosť? Čo je aj zaujímavá,hravá....

kobkag
15. mar 2026

Moje deti maju duolingo. Aj vela ich kamaratov. Ale nerobila som ziadny prieskum, same to zacali pouzivat. Tiez som skusala taliancinu a nieco som sa naucila.

erikad82
autor
15. mar 2026
@kobkag

Moje deti maju duolingo. Aj vela ich kamaratov. Ale nerobila som ziadny prieskum, same to zacali pouzivat. Tiez som skusala taliancinu a nieco som sa naucila.

@kobkag ďakujem 😉 idem kuknúť

niekto2hy
15. mar 2026
@erikad82

@kobkag ďakujem 😉 idem kuknúť

@erikad82 Ked si pozries dalsie diskusie,najdes odporucania.

diana7522
21. apr 2026

@erikad82 Dobrý deň, pridám sa do diskusie. My využívame aplikáciu Readmio. Nie je priamo určená na výučbu jazyka, je to aplikácia, kde nájdete príbehy, audiorozprávky a pracovné listy. Ale všetko nájdete v slovenčine aj angličtine. Viete si prepnúť aplikáciu do angličtiny a čítať či počúvať rozprávky, ktoré už dieťa pozná. Príde mi to byť taká prirodzená forma učenia sa jazyka. 🙂 my počúvame naše obľúbené rozprávky v angličtine. 🙂

erikad82
autor
21. apr 2026
@diana7522

@erikad82 Dobrý deň, pridám sa do diskusie. My využívame aplikáciu Readmio. Nie je priamo určená na výučbu jazyka, je to aplikácia, kde nájdete príbehy, audiorozprávky a pracovné listy. Ale všetko nájdete v slovenčine aj angličtine. Viete si prepnúť aplikáciu do angličtiny a čítať či počúvať rozprávky, ktoré už dieťa pozná. Príde mi to byť taká prirodzená forma učenia sa jazyka. 🙂 my počúvame naše obľúbené rozprávky v angličtine. 🙂

@diana7522 ďakujem za radu 😉 určite pozriem 🤗

matilda2002
22. apr 2026

Naše deti chodia na homeenglish.sk, deti majú aj apku pre domáce úlohy a videá na opakovanie.