icon

Poradíte aplikáciu Word do telefónu?

Včera o 19:24

Ahojte kočky 🙏 prosím poraďte word apku do telefónu. Ale aby bola bezplatná a nemusi sa tam zaregistrovať. Existuje niečo také? 😁 ďakujem

anonym_35b916
Včera o 19:30

Čo je word appka? Aplikácia Microsoft Word sa dá nainštalovať do hociktorého Android zariadenia.

autor
Včera o 19:51
@anonym_35b916

Čo je word appka? Aplikácia Microsoft Word sa dá nainštalovať do hociktorého Android zariadenia.

@anonym_35b916 apka aplikácia?

autor
Včera o 19:59
@anonym_35b916

@anonym_35b916 ale tá nie je bezplatná

anonym_35b916
Včera o 19:59
@anonym_autor

@anonym_35b916 ale tá nie je bezplatná

@anonym_autor tak nechápem čo myslíš tým word apka, lebo word je platený

autor
Včera o 20:04
@anonym_35b916

@anonym_autor tak nechápem čo myslíš tým word apka, lebo word je platený

@anonym_35b916 bože môj, aplikácia z playstore " word " ktorý si môžem stiahnuť a bezplatne používať. Nepotrebujem komplet word, Excel atď len word. Chápeš už?

anonym_35b916
Včera o 20:47
@anonym_autor

@anonym_35b916 bože môj, aplikácia z playstore " word " ktorý si môžem stiahnuť a bezplatne používať. Nepotrebujem komplet word, Excel atď len word. Chápeš už?

@anonym_autor excel a word sú úplne rozdielne aplikácie. Keď chceš word, tak si budeš musieť kúpiť od Microsoftu. Neexistuje nijaka “bezplatná” verzia wordu.

anonym_35b916
Včera o 20:54

Ale však si stiahni Word, budeš tam mať nejaké funkcie zadarmo.

anonym_35b916
Včera o 20:54

A nemusíš sa registrovať stačí použiť microsoft/google account

anonym_40cfe0
Včera o 20:56

@anonym_autor podla mna na prezeranie je word v mobile zdarma (respektive neviem ake funkcie su platene, ale normalne mi to otvara subory). V kazdom pripade cela suita od google je zdarma (docs, sheets...)

anonym_667892
Včera o 21:15

použi Google dokumenty

a0
Včera o 21:23

Od google dokument a tabuľky

buffalo_de_bill
Včera o 23:48

Uff.. Osobne povazujem pisanie / editovanie / upravu akehokolvek dokumentu v telefone ci na tablete za cire sialenstvo.. Anyway..

Co sa telefonov s OS Android tyka - okrem sady Google nastrojov - Google poskytuju cely balik, ktorych sucastou su aj Google Docs - su k dispozicii cele "kancelarske" baliky ako WPS Office ci WPS Office Lite, OnlyOffice, Collabora Office, MobiOffice.. V kazdom je aj appka = editor pre "word" dokumenty.

Ale len tak mimochodom - k dispozicii je aj samotny MS Word, ktory funguje aj bez otravnej a predrazenej MS Office365 subskripcie.

LbnL ja uz par rokov vzdy ako jednu z prvych app nainstalujem do telefonu MS Launcher (pretoze, co sa UI tyka, umoznuje mi podrobnejsie si nastavit vzhlad a spravanie telefonu nez zabudovany Xiaomi launcher, ci jemu podobne v predoslych telefonoch), ktory mi automaticky vytvori folder s MS aplikaciami - a tie ktore potrebujem mi dotiahne po tom, co na ne prvy-krat tapnem. Vsetky funguju bez akejkolvek subskripcie, aspon na basic-editing urovni.

anonym_40cfe0
Dnes o 05:43
@buffalo_de_bill

Uff.. Osobne povazujem pisanie / editovanie / upravu akehokolvek dokumentu v telefone ci na tablete za cire sialenstvo.. Anyway..

Co sa telefonov s OS Android tyka - okrem sady Google nastrojov - Google poskytuju cely balik, ktorych sucastou su aj Google Docs - su k dispozicii cele "kancelarske" baliky ako WPS Office ci WPS Office Lite, OnlyOffice, Collabora Office, MobiOffice.. V kazdom je aj appka = editor pre "word" dokumenty.

Ale len tak mimochodom - k dispozicii je aj samotny MS Word, ktory funguje aj bez otravnej a predrazenej MS Office365 subskripcie.

LbnL ja uz par rokov vzdy ako jednu z prvych app nainstalujem do telefonu MS Launcher (pretoze, co sa UI tyka, umoznuje mi podrobnejsie si nastavit vzhlad a spravanie telefonu nez zabudovany Xiaomi launcher, ci jemu podobne v predoslych telefonoch), ktory mi automaticky vytvori folder s MS aplikaciami - a tie ktore potrebujem mi dotiahne po tom, co na ne prvy-krat tapnem. Vsetky funguju bez akejkolvek subskripcie, aspon na basic-editing urovni.

@buffalo_de_bill s tym sa da suhlasit, ze word cez telefin okrem drobych uprav je masaker, ale zase niektore telefony maju super prepojenie cez dockinu na pc, ked sa aktivuje plocha a robit mozes takmer plnohodnotne... (devx od Samsungu napriklad)

autor
Dnes o 07:04
@anonym_35b916

@anonym_autor excel a word sú úplne rozdielne aplikácie. Keď chceš word, tak si budeš musieť kúpiť od Microsoftu. Neexistuje nijaka “bezplatná” verzia wordu.

@anonym_35b916 určite existuje aj ina bezplatná mimo Microsoftu

autor
Dnes o 07:05
@anonym_667892

použi Google dokumenty

@anonym_667892 ďakujem

autor
Dnes o 07:05
@a0

Od google dokument a tabuľky

@a0 ďakujem

anonym_756bbc
Dnes o 08:18
@anonym_40cfe0

@buffalo_de_bill s tym sa da suhlasit, ze word cez telefin okrem drobych uprav je masaker, ale zase niektore telefony maju super prepojenie cez dockinu na pc, ked sa aktivuje plocha a robit mozes takmer plnohodnotne... (devx od Samsungu napriklad)

@anonym_40cfe0
Mne ide celý Microsoft 365 v telefóne. Neplatím zaň, natiahol nám ho náš IT z kancelárie. Inak máš pravdu, používať Word v telefóne je len pre sadomasochistu, aj keď mám veľký Galaxy.

buffalo_de_bill
Dnes o 14:25
@anonym_40cfe0

@anonym_40cfe0 Hej, pracovat s dokumentami v telefone nad ramec jednoduchych uprav je fakt des - mam osobnu skusenost (z nudze). Ale "advanced" metoda, kde je tento dockovany k monitoru - co okrem nakladov na monitor samotny vyzaduje o.i. aj pouzitie externej klavesnice a mysi a pod.. - je, dla mojho nazoru, IT verzia BDSM. Ale well, kazdy ma nejaky fetish 😀 (okrem mna, samozrejme - ja som dokonaly)

BTW ja som podobnym sposobom skusal (uz davnejsie) pouzivat 7" tablet (ako prenosne pracovne zariadenie som si ho nosil na dovolenky a napr. aj do krcmy), ale uprimne, praca na nom bola "pain in the arse". Co sa docking metody tyka - vyskusal som ju, ale asi po mesiaci som monitor venoval priatelke, externu klavesnicu vyhodil (stala za hovno anyway) a za ~200 EUR som kupil super-lacny, vykonovo slaby ale na obcasnu pracu perfektne funkcny Celeron notebook s Win 8.1 - ktory mi slapal ako hodinky od 2014 do 2021 (kedy odisiel CPU a/alebo zakladna doska, uz si nespominam - built-in "beep diagnostika" bola vtedy jednoznacna). Nahradil som ho podobnym (= tiez ultra-lacnym) s Win10, ktory mi slape dodnes (potreboval akurat vymenit klavesnicu, ktoru mi macka obliala kavou).