Poradíte aplikáciu Word do telefónu?
Ahojte kočky 🙏 prosím poraďte word apku do telefónu. Ale aby bola bezplatná a nemusi sa tam zaregistrovať. Existuje niečo také? 😁 ďakujem
Čo je word appka? Aplikácia Microsoft Word sa dá nainštalovať do hociktorého Android zariadenia.
@anonym_35b916 apka aplikácia?
Čo je word appka? Aplikácia Microsoft Word sa dá nainštalovať do hociktorého Android zariadenia.
@anonym_35b916 ale tá nie je bezplatná
@anonym_35b916 ale tá nie je bezplatná
@anonym_autor tak nechápem čo myslíš tým word apka, lebo word je platený
@anonym_autor tak nechápem čo myslíš tým word apka, lebo word je platený
@anonym_35b916 bože môj, aplikácia z playstore " word " ktorý si môžem stiahnuť a bezplatne používať. Nepotrebujem komplet word, Excel atď len word. Chápeš už?
@anonym_35b916 bože môj, aplikácia z playstore " word " ktorý si môžem stiahnuť a bezplatne používať. Nepotrebujem komplet word, Excel atď len word. Chápeš už?
@anonym_autor excel a word sú úplne rozdielne aplikácie. Keď chceš word, tak si budeš musieť kúpiť od Microsoftu. Neexistuje nijaka “bezplatná” verzia wordu.
Ale však si stiahni Word, budeš tam mať nejaké funkcie zadarmo.
A nemusíš sa registrovať stačí použiť microsoft/google account
@anonym_autor podla mna na prezeranie je word v mobile zdarma (respektive neviem ake funkcie su platene, ale normalne mi to otvara subory). V kazdom pripade cela suita od google je zdarma (docs, sheets...)
použi Google dokumenty
Uff.. Osobne povazujem pisanie / editovanie / upravu akehokolvek dokumentu v telefone ci na tablete za cire sialenstvo.. Anyway..
Co sa telefonov s OS Android tyka - okrem sady Google nastrojov - Google poskytuju cely balik, ktorych sucastou su aj Google Docs - su k dispozicii cele "kancelarske" baliky ako WPS Office ci WPS Office Lite, OnlyOffice, Collabora Office, MobiOffice.. V kazdom je aj appka = editor pre "word" dokumenty.
Ale len tak mimochodom - k dispozicii je aj samotny MS Word, ktory funguje aj bez otravnej a predrazenej MS Office365 subskripcie.
LbnL ja uz par rokov vzdy ako jednu z prvych app nainstalujem do telefonu MS Launcher (pretoze, co sa UI tyka, umoznuje mi podrobnejsie si nastavit vzhlad a spravanie telefonu nez zabudovany Xiaomi launcher, ci jemu podobne v predoslych telefonoch), ktory mi automaticky vytvori folder s MS aplikaciami - a tie ktore potrebujem mi dotiahne po tom, co na ne prvy-krat tapnem. Vsetky funguju bez akejkolvek subskripcie, aspon na basic-editing urovni.
Uff.. Osobne povazujem pisanie / editovanie / upravu akehokolvek dokumentu v telefone ci na tablete za cire sialenstvo.. Anyway..
Co sa telefonov s OS Android tyka - okrem sady Google nastrojov - Google poskytuju cely balik, ktorych sucastou su aj Google Docs - su k dispozicii cele "kancelarske" baliky ako WPS Office ci WPS Office Lite, OnlyOffice, Collabora Office, MobiOffice.. V kazdom je aj appka = editor pre "word" dokumenty.
Ale len tak mimochodom - k dispozicii je aj samotny MS Word, ktory funguje aj bez otravnej a predrazenej MS Office365 subskripcie.
LbnL ja uz par rokov vzdy ako jednu z prvych app nainstalujem do telefonu MS Launcher (pretoze, co sa UI tyka, umoznuje mi podrobnejsie si nastavit vzhlad a spravanie telefonu nez zabudovany Xiaomi launcher, ci jemu podobne v predoslych telefonoch), ktory mi automaticky vytvori folder s MS aplikaciami - a tie ktore potrebujem mi dotiahne po tom, co na ne prvy-krat tapnem. Vsetky funguju bez akejkolvek subskripcie, aspon na basic-editing urovni.
@buffalo_de_bill s tym sa da suhlasit, ze word cez telefin okrem drobych uprav je masaker, ale zase niektore telefony maju super prepojenie cez dockinu na pc, ked sa aktivuje plocha a robit mozes takmer plnohodnotne... (devx od Samsungu napriklad)
@anonym_autor excel a word sú úplne rozdielne aplikácie. Keď chceš word, tak si budeš musieť kúpiť od Microsoftu. Neexistuje nijaka “bezplatná” verzia wordu.
@anonym_35b916 určite existuje aj ina bezplatná mimo Microsoftu
použi Google dokumenty
@anonym_667892 ďakujem
@buffalo_de_bill s tym sa da suhlasit, ze word cez telefin okrem drobych uprav je masaker, ale zase niektore telefony maju super prepojenie cez dockinu na pc, ked sa aktivuje plocha a robit mozes takmer plnohodnotne... (devx od Samsungu napriklad)
@anonym_40cfe0
Mne ide celý Microsoft 365 v telefóne. Neplatím zaň, natiahol nám ho náš IT z kancelárie. Inak máš pravdu, používať Word v telefóne je len pre sadomasochistu, aj keď mám veľký Galaxy.
@anonym_40cfe0 Hej, pracovat s dokumentami v telefone nad ramec jednoduchych uprav je fakt des - mam osobnu skusenost (z nudze). Ale "advanced" metoda, kde je tento dockovany k monitoru - co okrem nakladov na monitor samotny vyzaduje o.i. aj pouzitie externej klavesnice a mysi a pod.. - je, dla mojho nazoru, IT verzia BDSM. Ale well, kazdy ma nejaky fetish 😀 (okrem mna, samozrejme - ja som dokonaly)
BTW ja som podobnym sposobom skusal (uz davnejsie) pouzivat 7" tablet (ako prenosne pracovne zariadenie som si ho nosil na dovolenky a napr. aj do krcmy), ale uprimne, praca na nom bola "pain in the arse". Co sa docking metody tyka - vyskusal som ju, ale asi po mesiaci som monitor venoval priatelke, externu klavesnicu vyhodil (stala za hovno anyway) a za ~200 EUR som kupil super-lacny, vykonovo slaby ale na obcasnu pracu perfektne funkcny Celeron notebook s Win 8.1 - ktory mi slapal ako hodinky od 2014 do 2021 (kedy odisiel CPU a/alebo zakladna doska, uz si nespominam - built-in "beep diagnostika" bola vtedy jednoznacna). Nahradil som ho podobnym (= tiez ultra-lacnym) s Win10, ktory mi slape dodnes (potreboval akurat vymenit klavesnicu, ktoru mi macka obliala kavou).