21 mesačný si zvlieka pásy v autosedačke
Zienky, mate aj Vy problem ze si Vasi drobci zvlecu 5bodove bezpecnostne pasy pocas cesty? Nas ma 21mes.a zacal sa vyvliekat z pasov, aj ked ho ma zapnuty dobre. Existuje nejaky vylepsovak na to, nejaky spojovaci pas ako byva na turistickych batohoch? Viete poradit prosim? Dakujem za odpovede
My mame sedačku britax romer so senzorom ktorý zasvieti keď sú pásy poriadne bezpečne stiahnuté a to Vám poviem, že by medzi ne syn nevopchal prsty nieto celu ruku aby sa vyvliekol... myslím si keď majú tie deti možnosť vytiahnuť ruky z pasov tak niesu dostatočne utiahnuté..
@bluka2 kto vie čítať, tak sa dočíta, že tie spony sú úplne bezpečné a preto sa sedačky s nimi aj vyrábajú. Problém moze byt v tých, ktoré nie sú originálne od sedačky. Je fakt, že tie spony držia tie pasy lepšie tam kde majú byt a nie je šanca, že sa z toho dieťa vyvlečie. Človek väčšinou nemá na vyber, keďže každá krajina ma iné štandardy, takze kupuje to, čo na trhu je. Za mna osobne, vďaka skúsenosti s oboma systémami - žila som na Slovensku, takze pri dcére sme používali európske a pri synovi americké by som rozhodne kupovala sedačku so sponou.
@zuzana247 chcela som Ti s odstupom času poďakovať za link na pridavnu sponu na pasy. Mame ju asi 3 mesiace lebo vyvliekanie z pasov syna neprešlo a to ma 2.5r...skor sa zhoršilo (urobil to ešte rychlejšie😉) kupili sme podobnu len inej značky. Nebyť Teba, ani neviem že take niečo existuje. Aj manžel si to pochvaľuje. Ešte raz dik ❤

@meluela aj moja ma stavy, nemysli si...🤪
Ale ja som komediant..robim take divadielko, co ju vacsinou zaujme..zacne pocuvat.
8 z 10 to pomoze.. ale musim mat padne argumenty od vyhrazania az po sluby niecoho co chce, alebo velmi nechce..🤣🤣