icon

21 mesačný si zvlieka pásy v autosedačke

romiada
6. okt 2018

Zienky, mate aj Vy problem ze si Vasi drobci zvlecu 5bodove bezpecnostne pasy pocas cesty? Nas ma 21mes.a zacal sa vyvliekat z pasov, aj ked ho ma zapnuty dobre. Existuje nejaky vylepsovak na to, nejaky spojovaci pas ako byva na turistickych batohoch? Viete poradit prosim? Dakujem za odpovede

Strana
z2
katrin21
7. okt 2018

@meluela aj moja ma stavy, nemysli si...🤪
Ale ja som komediant..robim take divadielko, co ju vacsinou zaujme..zacne pocuvat.
8 z 10 to pomoze.. ale musim mat padne argumenty od vyhrazania az po sluby niecoho co chce, alebo velmi nechce..🤣🤣

nada89
7. okt 2018

My mame sedačku britax romer so senzorom ktorý zasvieti keď sú pásy poriadne bezpečne stiahnuté a to Vám poviem, že by medzi ne syn nevopchal prsty nieto celu ruku aby sa vyvliekol... myslím si keď majú tie deti možnosť vytiahnuť ruky z pasov tak niesu dostatočne utiahnuté..

sisaka
7. okt 2018

@bluka2 kto vie čítať, tak sa dočíta, že tie spony sú úplne bezpečné a preto sa sedačky s nimi aj vyrábajú. Problém moze byt v tých, ktoré nie sú originálne od sedačky. Je fakt, že tie spony držia tie pasy lepšie tam kde majú byt a nie je šanca, že sa z toho dieťa vyvlečie. Človek väčšinou nemá na vyber, keďže každá krajina ma iné štandardy, takze kupuje to, čo na trhu je. Za mna osobne, vďaka skúsenosti s oboma systémami - žila som na Slovensku, takze pri dcére sme používali európske a pri synovi americké by som rozhodne kupovala sedačku so sponou.

sisaka
7. okt 2018

@nada89 asi tak nejak, ešte som tu nevidela fotku, kde dieťa sedí v sedačke a ma to poriadne dotiahnuté, vyzerá to vždy skôr ako na okrasu.

romiada
autor
8. okt 2018

@nada89 my mame Maxicosi Tobi. Je polohovacia na spanie aj. Je medzi nohami značka ,ze pokiaľ treba zatiahnut. No ale krpec to zvlada aj tak

romiada
autor
24. jún 2019

@zuzana247 chcela som Ti s odstupom času poďakovať za link na pridavnu sponu na pasy. Mame ju asi 3 mesiace lebo vyvliekanie z pasov syna neprešlo a to ma 2.5r...skor sa zhoršilo (urobil to ešte rychlejšie😉) kupili sme podobnu len inej značky. Nebyť Teba, ani neviem že take niečo existuje. Aj manžel si to pochvaľuje. Ešte raz dik ❤

zuzana247
24. jún 2019

@romiada jeej,ty si zlata. Dakujem aj ja 😊😊😊😊😘

janee91
2. nov 2022

@romiada ja mam rovnaky problém akurat ze my mame aj sponu ale ani ta nepomohla ma uz viac ako 2 a pol roka

Strana
z2