Aké vajíčko s Isofixom, aby na Isofix pasovala aj ďalšia autosedačka?
Ahojte, akurat vyberame prve vajicko pre nase prve babo a som z toho stratena. Chceme urcite s isofixom ale bojim sa, ze ked budeme vyberat dalsiu autosedacku po vajicku, tak nebude uz pasovat na isofix zakladnu k vajku a budeme musiet isofix znova kupovat. Ci nemusim sa toho bat? Chceme kupovat Britax Bromer Baby Safe 3, a co som zatial prestudovala, tak budem musiet aj autosedacku kupovat tejto znacky, co mozno nebudeme chciet...no nie je najlacnejsia ta isofix zakladna, tak preto sa pytam skusenejsich. dakujem 🙂
@silviettaa ale to je az pokracovacia sedacka, nie vajicko - na danu bazu pasuje vajicko Cybex Aton M isize
@domiklik to nevypadá jako kvalitní sedačka 🤷🏻♀️
@hederamonstera my sme mali cybex cloud vajicko je fakt velke mala sa tam vozila extremne dlho uz mala skoro 1,5 roka a este sme ho pouzivali u babky v aute. Teraz ma cybex sirona, kt je do cca 4 rokov. Obidve tieto sedacky pasuju na 1 isofix. Tieto sedacky su jedny z naj a maju take aj vysledky testov
@jolana2804 a co konkrétne sa ti na nej zdá nekvalitné? V našich končinách je táto značka akurát absolútne neznama, v uk funguje desaťročia... Ja mam doma cely kočík a nedám naň dopustiť
@hederamonstera závisí aký máš rozpočet... lebo mudrujú také, čo majú z tesca namiesto za 30 "až" za 50 a potom máš skúsenosti aj takých čo nemajú problém investovať. ako už bolo vyššie spomenuté - daj do youtube Cybex - vajce cloud Z - pokračovacia Sirona... cybex vyrába 2 základne - jedna je napevno, druhá sa dá otáčať 😉 spĺňa všetko čo chceš. ale tak zaplatíš si za to 😉

my sme mali Cybex sirona m2 i-size so základňou base - je od 0 do 4 rokov. V pozícii proti smeru jazdy až do 105 cm, cca 4 roky. V smere jazdy od 16 mesiacov a 76 cm. Je super