icon

Ako vybrať autosedačku pre 8-mesačné dieťa?

danielittar
30. jún 2024

Ahojte. Malá má 8m, cez 9kg a 70cm. Vajíčko je jej už malé a nepohodlné a ideme na cca 3h trasu autom. Hľadám niečo do maximálne 150eur na viac rokov. Viete poradiť nejakú konkrétnu? Ďakujem.

Strana
z2
dory11
2. júl 2024

Ahoj nechcem hejtovat ani nič .
Ale pri výbere sedačky pre dieťa hra vela parametrov
1.je to že dieťa musí samostane sedieť samé zo sikmeho sedu 2 mesiace nie že ty ho posadis.
2.vajicko je najbezpečnejšie pridaj fotku ako je mala vo vajíčku
3.urcite proti smer treba zachovať dieťa si dá nohy tak ako mu to vyhovuje neboj sa moja má 3 roky a ešte je v proti smere aj celú 17hodinovy cestu dala v proti smere .
4.privybere sadacky treba vedieť a aj do akého auta pôjde sedačka či má isof,tother ,či bude putana pásom auta aký sklom majú sedadlá .
5.urcite kúpiť sedačky v obchode kde poradia aj z nastavením do auta aj pre dieťa najlepšie obchod vo sa má to špecializuje a naprv treba sedačku vo váhovej kategórie do18kg .
6.teba vediet váhu a výšku dieťa a či je tucnejsie alebo chudé ako spagetka

jaond19
2. júl 2024

@danielittar link co si davala na Joie Steadi sedacku, tu mame od cca 7mesiacov aj my (teraz ma syn vyse 2r a stale mu je dobrá, a odhadujem ze tak do 3-4r este vydrzí), da sa dat samozrejme aj protismeru a lezmo,ako vo vajci,syn isiel z vajicka skoro pretoze mu pretrcala hlava, bol velmi velký, ako rocné dieta (10kg) Kupila som ju kvoli tomu ze nema isofix pretoze ju putam v strede auta kde isofix nemame, vedlajsie sedadla s isofixom su obsadene surodencami.

Strana
z2