Ako vybrať pohodlné a polohovateľné vajíčko?
Maminky, prosím, poraďte mi. Už som naozaj zúfalá, avšak viem, že určite nie dom jediná. Mame vajíčko Nuna (to staršie), takmer nikam nechodíme, lebo dcérka nerada cestuje. Včera sme ju tam konkrétne ani nevedeli dostať, lebo rev. Proste aj mne príde strašne nepohodlne, oľutovala som, že som take chcela. Naozaj, podľa vlastnej skúsenosti, napíšte mi aké vajíčko zohnať. Asi by som bola skôr za take čo môžem polohovať, dnes ma 4mes, proste sedieť tam nedokáže. Ďakujem vopred
My sme mali drahé, polohovateľné vajce a aj tak mi tam dieťa revalo, lebo proste revalo. Trvalo cca 1.5r-2r kým sme mohli cestovať dlhšie ako 5-10min, nepomohla ani väčšia sedačka, v roku.
@a0 Jeminenky 😩😩
@eccike ozaj veď aj ja som zabudla napísať v komentári vyššie že tiež mi dieťa revalo v sedačke pokial nezaspal do 15 min. Niekedy reval hneď niekedy neskôr, myslela som si že to je tým vajíčkom ale nebolo. Aj v autosedačke dokáže poriadne porevať 😂 najhoršie je led chyti hysak a vtedy ten plac stojí za to, že musím zastať a ukľudniť ho. Ale sadnem naspäť do auto a znovu plače. Lepšie keď ide s nami niekto a led nezaspi tak už sa vie aj prehrať. Dnes som šla sama s ním v aute a začal plakat tak som mu pustila pesnicky a utíšil sa a zaspinkal.

Ja som ľutovala klasické vajíčko cibex aton b2 tomu sa tiež vyhnite. Tiež zle v ňom sedel, s vložkou tam bol prilis napasovany a bez vložky prilis voľne a sedel tam zle. Nič medzi tým. Ale ja som vajíčko kupovala ešte pred narodením. Nakoneic sme v 6m išli do obchodu a kúpili vhodnu autosedacku (už som nechcela kupovať vajíčko keďže by tam sedel ešte pól roka max) autosedačka mala vložky pre bábätko takze tam sedí dobre a som spokojná. Takze na vašom mieste by som šla do obchodu napr feedo alwbo iný neciem z kade ste a tam by som skúsila keď aj 2-3 druhý sedačiek alebo skôr vajíčko. Napr aj od cibex ale tie polohovateľné. Ja som zalutovala to naše vajíčko zd som nechcela kúpiť drahšie a polohovateľné.