icon

Ako zabrániť padaniu hlavičky dieťaťa v autosedačke?

deni9
20. júl 2025

Ahojte, je niečo čo by som mohla dat dietatu do autosedacky aby jej stale nepadla dole hlávka vždy keď zaspí?

andreatytler
21. júl 2025

@deni9 Nekupuj ziadne dodatky ku sedacke. Ak si to nekupila so sedackou, tak nic nepridavaj. Z vlastnej skusenosti vravim, ze je to zla sedacka. Hladaj inu. Dieta musi byt trochu viac v polosede, ale nie kazda sedacka je tak urobena.

deni9
autor
21. júl 2025
@andreatytler

@deni9 Nekupuj ziadne dodatky ku sedacke. Ak si to nekupila so sedackou, tak nic nepridavaj. Z vlastnej skusenosti vravim, ze je to zla sedacka. Hladaj inu. Dieta musi byt trochu viac v polosede, ale nie kazda sedacka je tak urobena.

@andreatytler mame Joie, a dcerka ma 4 roky ale to stale keď zaspí jej vždy hlávka spadne dole ,a teraz ideme na dovolenku na dlhšiu cestu tak nechcem aby tak dlho mala hlávku pri spani dole...niekde som čítala ze tie vankúšiky sú fajn co pri cestovaní tak teda už neviem

ronie338
21. júl 2025

Záleží ci je v smere alebo protismere a ci je dobre nastavená. Lebo napríklad keď je v smere, môžu ju nohy ťahať dole preto potom nesedí ako ma a hlava padá. Alebo jej je mala sedačka na výšku. Ma nízko alebo vysoko hlavovu opierku. My máme besafe a viem to podľa malého, mame ho v protismere a keď sme mali neter a som ku vrátila späť a dala zle tak mu hlava padala pri spaní.

deni9
autor
21. júl 2025
@ronie338

Záleží ci je v smere alebo protismere a ci je dobre nastavená. Lebo napríklad keď je v smere, môžu ju nohy ťahať dole preto potom nesedí ako ma a hlava padá. Alebo jej je mala sedačka na výšku. Ma nízko alebo vysoko hlavovu opierku. My máme besafe a viem to podľa malého, mame ho v protismere a keď sme mali neter a som ku vrátila späť a dala zle tak mu hlava padala pri spaní.

@ronie338 je v smere,a mala sedačka určite není...no este pozriem tu opierku na hlavu

pralinka86
21. júl 2025

Hlavova opierka v správnej vyske a dobre usadenie -nizsie, dobre priputanie.. toto robi vela
A ano, podložiť nohy nejakou makkou cestovkou napr, aby neviseli

ronie338
21. júl 2025
@deni9

@ronie338 je v smere,a mala sedačka určite není...no este pozriem tu opierku na hlavu

@deni9 ramenne pásy majú ísť z úrovne ramien a existuje podnozka priamo k sedackam.