icon

Autosedacka od 9 kg

eva1235
20. okt 2022

Ahojte Viete mi odporucit detsku autosedacku co sa da dat do polohy viac na lezato. Dnes mi prisla maxi cosi titan kde je uvedene 5 poloh ale stale sa mi to zda nedostacujuce na lezanie. Dakujem

evkao
•
20. okt 2022

a pre ake dieta? veky, vyska, vaha? Titan nie je prave extra polohovatelna

eva1235
autor
•
20. okt 2022

@evkao pre 9,5 mesacne 74cm 9kg

evkao
•
20. okt 2022

@eva1235 tak to urcite vymenit sedacku, na smer jazdy je dietatko este strasne male

gabu_lienka
•
20. okt 2022

@eva1235 my mame nuna prym, ale teda nalezato by som to nenazvla.. skor sklopenie, ked dieta zaspi. urcite este lepsi sklon bude mat Be safe izi turn.

evkao
•
20. okt 2022

@gabu_lienka najlepsi sklon ma izi turn a nuna todl, ale tak to su sedacky v inej cenovej kategorii ako titan, ale aj z lacnejsich by sa dala najst vhodna, ale hlavne nie posmerna

gabu_lienka
•
21. okt 2022

@evkao sedacku titan nepoznam, tak ani neviem kolko stoji.. ale ak su poziadavky na sedacku, aby bola viac polohovatelna, otacacia a neviem co vsetko, treba ratat aj s vyssou cenou 🤷‍♀️ Zrovna vcera som si prezerala sedacky besafe 😵‍💫 Resp V pripade nizsieho rozpoctu prisposobit poziadavky. A ano dietatko je velmi male na posmernu sedacku.

banalu
•
21. okt 2022

Neviem dovod vymeny vajicka za autosedacku, no tiez chcem pripomenut, ze dieta este nie je vhodme davat do smeru jazdy. Krk nema este taky pevny aby ukorigovalo co i len prudsie pribrzdenie, ved si predstavte ako to trhne s dospelym, nie to este s takym malym babom, mozete si zarobit na problem. Jednoducho takto hazardovat je pre mna neprijatelne. A to ja mam dieta, ktore neznasa cesty autom, ked chodime za svokrovcami, je schopna 2.5 hodiny prezjapat, no urcite by som to nevymenila za jej bezpecnost.
A uz mame kupenu Joie i-spin 360, su tam aj novorodenecke vlozky a dobre v tom sedela kedze je od 0+, akurat hlavovu novorodenecku cast som odpojila, lebo na to je teda velka, ale pod zadok jej to tam dobre sadne a to ma rok, len ptei k mensim detom. Pouzivat ju zacneme niekedy neskor. Da sa sklapat a otacat aj k dveram. Skusali sme ju v obchode aby som si bola ista, ze nekupujem somarinu. A je len do 105 cm, cize este raz budeme musiet menit, s cim som pred kupou ratala.
A este chcem pripomenut, ze ak mate sikme sedacky (ako my) tiez na to treba prihlidat, lebo ten naklon taky nebude. Takze odporucam zajst do nejakej predajne a poskusat.