Ako zistiť dostupné značky autosedačiek Alltoys?
Ahojte, viem niekde zistiť aké značky autosedačiek tam majú? Ďakujem
ano, ak nam nechodia aktualne modely od axkidu tak je to pre nas problem. Preto to chcem vediet. Riesim s dodavatelom a zarucujem ze ak je taka novinka na trhu, tak vam ju zozeniem. Dam vediet 🙂
Autorka daj si poradiť od @mamuskazuzuska a @evkao Oni pracujú v Deti v aute odkiaľ som kupovala našu sedačku a @mamuskazuzuska mi perfektne poradila a venovala mi kopec času čo sme si písali ohľadom výberu. A teda keď ti oni niečo napíšu tak si buď istá že je to 100% správna informácia. A teda mne to čo napísali dáva zmysel a logiku. 🙂
Ak si nie si istá čo hľadáš a máš v tom zmätok tak je úplne v poriadku napísať priamo výrobcovi na ten mail...ja som tak už veľa krát písala dotazy priamo vyrobcom. 😉
Inak je zaujimave ze tuto novinku ani babycar na stranke nema https://www.babycar.cz/vyhledavani/?string=axki...
@mamuskazuzuska logicky keby ju tam malo tak ju nezhanam a nehovorím o tom ako o novinke, ale že je to 2023 ročník a minulý rok sme ju boli pozrieť keď bola novinka....
@evaachesa na mňa to tu pôsobí trochu inak....
pisala som dodavatelovi, uvidim co odpisu. Nemaju tam axkid one 2 i-size preto, lebo taky model nie je. Model sa vola axkid one 2, splna i-size (R129) normu.
a axkid one 2 sme my nahadzovali na eshop v maji minuleho roku, takze ano mohlo to byt minuly rok prezentovane ako novinka. Predtym bola Axkid one (bez 2ky). Obe su i-size.
nemyslite inak vy toto? https://axkid.com/product/axkid-spinkid/ lebo to je jedna jedina novinka od axkid.
@denisabad pochybujem, mali by ju na babycar a tiez ju este nemaju. A ani by ju minuly rok nemali.
Inak mna by zaujimalo odkedy ma hrackarstvo all toys v ponuke autosedacky a kociky, lebo jedine co mi naslo su kociky pre babiky :D
@mamuskazuzuska samozrejme 🙂 nebudem sa s vami dohadovať lebo viem ako to dopadne
@marusia674 netuším, poradilo mi to veľa ľudí
Nerozumiem čo na teba tak nepôsobí...úplne slušne a vecne ti odpísali že to čo hľadáš je jedna a tá istá sedačka, ktorá je v ponuke od minulého roku a nie je to novinka ...len to iný predajca inak uvádza. Len ty si zaradila akýsi mód že ty máš pravdu a oni nie...pritom oni sa v tomto pohybujú roky a predávajú takže by o tom mali čo to vedieť. 🙂
@evaachesa vidíš, ja nehovorím o tom ako o novinke, je to ročník 2023 a minulý rok to bola novinka to tu hovorím stále dookola.
Ja som potom asi sprostá a v obchode sme skúšali dva krát tú istú sedačku
@dagas no tak toto ozaj netuším lebo z potravín som nikdy autosedačky nekupovala a popravde by mi to ani nenapadlo. Za prvé fakt nevieš akej je kvality keď je o značnú sumu nižšia cena a za druhé v potravinách nedostaneš ten servis ako nainštalovať autosedačku a ako správne do nej dieťa usadiť.
Ja to tak nejak hádžem všetko do jedného vreca rovno 🤭...ako keď sa prejdem po Tescu a vidím tam tie polystyrénové sedačky tak len vypúlim oči a idem ďalej. Takže možno poradí niekto iný v tomto. Ale asi sa nájdu výnimky pokiaľ sa jedná o Cybex čo je dobrá značka. 🙂
Dobre ale ty stále hľadáš nejakú isize....ale baby ti píšu že je to tá Axkid One 2 ...isize sú všetky...čiže nemusíš za sedačkou cestovať do čiech keď rovnakú nájdeš aj na Slovensku. 🙂
mohli ste skusat axkid one a axkid one 2 ak boli rozne.
babycar je ale v brne 🙂
Nemáš to odfotené keď ste ju boli pozerať?
@mamuskazuzuska s pobočkou v Ostrave 🙂
babycar v ostrave pobocku nema. Naozaj - nevie o nej ani babycar stranka ani google... Jedine ze by ju medzitym stihli zrusit 🙂
Baby ti radia dobre. Vsetky nove isofixove modely Axkid su robene podla najnovsej normy R 129, co je isize. Axkid uz od vyrobcu nema ani pri jednom modely v nazve isize, kedze to uz vychadza logicky z normy, podla ktorej su vyrabane. Ja sa tiez tak trochu vyznam v reboarderoch. Zijeme v DE a tu je tych specializovanych obchodov na sedacky (nie, ziadne babyobchody so vsetkym moznym). Ja som vsetky nase sedacky kupovala v Zwergperten, Familie Bär a Kindersitzprofis. Skoc sie do Viedne, tam je predajna Zwergperten, tam ti poradia.
To co hladas je toto: https://axkid.com/de/product/axkid-one-2/. Novsi model je uz len ONE+ 2. Obe su isize (aj ked to v nazve nemaju).
@yanni marna snaha :D
@yanni podla pani to nieje ono a exituje este nejaka novsia one, ktoru nikto nema a ukazovali jej ju v obchode v Ostrave na pobocke Babycar, ktora tam pobocku ani nema. jednoducho nas nepocuva ze model ONE ma 4verzie a vsetky su isize (len poriadne obchody to nazvu pchat nebudu zbytocne) a ziadna novinka anilen na najvacsej vystave v Nemecku v Koline nebola.
@mamuskazuzuska
@denisabad ved citan. No co uz s nou. Nech si hlada, kde chce.

@mamuskazuzuska je to dôležité? Nechápem načo vám toto bude ale babycar