icon

Ako zistiť dostupné značky autosedačiek Alltoys?

11. mar 2024

Ahojte, viem niekde zistiť aké značky autosedačiek tam majú? Ďakujem

Strana
z2
autor
13. mar 2024

@mamuskazuzuska je to dôležité? Nechápem načo vám toto bude ale babycar

dagas
13. mar 2024

@evaachesa preto ma to zaujima že či tam ide nejaká horšia verzia sedačiek alebo čo lebo my sme tam kupili cybex aton i size b 2 aj s isofixom za 100 euro...

mamuskazuzuska
13. mar 2024

ano, ak nam nechodia aktualne modely od axkidu tak je to pre nas problem. Preto to chcem vediet. Riesim s dodavatelom a zarucujem ze ak je taka novinka na trhu, tak vam ju zozeniem. Dam vediet 🙂

evaachesa
13. mar 2024

Autorka daj si poradiť od @mamuskazuzuska a @evkao Oni pracujú v Deti v aute odkiaľ som kupovala našu sedačku a @mamuskazuzuska mi perfektne poradila a venovala mi kopec času čo sme si písali ohľadom výberu. A teda keď ti oni niečo napíšu tak si buď istá že je to 100% správna informácia. A teda mne to čo napísali dáva zmysel a logiku. 🙂
Ak si nie si istá čo hľadáš a máš v tom zmätok tak je úplne v poriadku napísať priamo výrobcovi na ten mail...ja som tak už veľa krát písala dotazy priamo vyrobcom. 😉

mamuskazuzuska
13. mar 2024

Inak je zaujimave ze tuto novinku ani babycar na stranke nema https://www.babycar.cz/vyhledavani/?string=axki...

autor
13. mar 2024

@mamuskazuzuska logicky keby ju tam malo tak ju nezhanam a nehovorím o tom ako o novinke, ale že je to 2023 ročník a minulý rok sme ju boli pozrieť keď bola novinka....

autor
13. mar 2024

@evaachesa na mňa to tu pôsobí trochu inak....

mamuskazuzuska
13. mar 2024

pisala som dodavatelovi, uvidim co odpisu. Nemaju tam axkid one 2 i-size preto, lebo taky model nie je. Model sa vola axkid one 2, splna i-size (R129) normu.

mamuskazuzuska
13. mar 2024

a axkid one 2 sme my nahadzovali na eshop v maji minuleho roku, takze ano mohlo to byt minuly rok prezentovane ako novinka. Predtym bola Axkid one (bez 2ky). Obe su i-size.

denisabad
13. mar 2024

nemyslite inak vy toto? https://axkid.com/product/axkid-spinkid/ lebo to je jedna jedina novinka od axkid.

mamuskazuzuska
13. mar 2024

@denisabad pochybujem, mali by ju na babycar a tiez ju este nemaju. A ani by ju minuly rok nemali.

marusia674
13. mar 2024

Inak mna by zaujimalo odkedy ma hrackarstvo all toys v ponuke autosedacky a kociky, lebo jedine co mi naslo su kociky pre babiky :D

autor
13. mar 2024

@mamuskazuzuska samozrejme 🙂 nebudem sa s vami dohadovať lebo viem ako to dopadne
@marusia674 netuším, poradilo mi to veľa ľudí

evaachesa
13. mar 2024

Nerozumiem čo na teba tak nepôsobí...úplne slušne a vecne ti odpísali že to čo hľadáš je jedna a tá istá sedačka, ktorá je v ponuke od minulého roku a nie je to novinka ...len to iný predajca inak uvádza. Len ty si zaradila akýsi mód že ty máš pravdu a oni nie...pritom oni sa v tomto pohybujú roky a predávajú takže by o tom mali čo to vedieť. 🙂

autor
13. mar 2024

@evaachesa vidíš, ja nehovorím o tom ako o novinke, je to ročník 2023 a minulý rok to bola novinka to tu hovorím stále dookola.
Ja som potom asi sprostá a v obchode sme skúšali dva krát tú istú sedačku

evaachesa
13. mar 2024

@dagas no tak toto ozaj netuším lebo z potravín som nikdy autosedačky nekupovala a popravde by mi to ani nenapadlo. Za prvé fakt nevieš akej je kvality keď je o značnú sumu nižšia cena a za druhé v potravinách nedostaneš ten servis ako nainštalovať autosedačku a ako správne do nej dieťa usadiť.
Ja to tak nejak hádžem všetko do jedného vreca rovno 🤭...ako keď sa prejdem po Tescu a vidím tam tie polystyrénové sedačky tak len vypúlim oči a idem ďalej. Takže možno poradí niekto iný v tomto. Ale asi sa nájdu výnimky pokiaľ sa jedná o Cybex čo je dobrá značka. 🙂

evaachesa
13. mar 2024

Dobre ale ty stále hľadáš nejakú isize....ale baby ti píšu že je to tá Axkid One 2 ...isize sú všetky...čiže nemusíš za sedačkou cestovať do čiech keď rovnakú nájdeš aj na Slovensku. 🙂

mamuskazuzuska
13. mar 2024

mohli ste skusat axkid one a axkid one 2 ak boli rozne.

mamuskazuzuska
13. mar 2024

babycar je ale v brne 🙂

evaachesa
13. mar 2024

Nemáš to odfotené keď ste ju boli pozerať?

autor
13. mar 2024

@mamuskazuzuska s pobočkou v Ostrave 🙂

mamuskazuzuska
13. mar 2024

babycar v ostrave pobocku nema. Naozaj - nevie o nej ani babycar stranka ani google... Jedine ze by ju medzitym stihli zrusit 🙂

evaachesa
13. mar 2024

Nemýliš si to s týmto obchodom bebaby.store?

evaachesa
13. mar 2024

Ok tak v Ostrave je toho viac. 😃 Len teda nie babycar....pri tých podobných názvoch by som sa aj ja splietla. 😅

yanni
13. mar 2024

Baby ti radia dobre. Vsetky nove isofixove modely Axkid su robene podla najnovsej normy R 129, co je isize. Axkid uz od vyrobcu nema ani pri jednom modely v nazve isize, kedze to uz vychadza logicky z normy, podla ktorej su vyrabane. Ja sa tiez tak trochu vyznam v reboarderoch. Zijeme v DE a tu je tych specializovanych obchodov na sedacky (nie, ziadne babyobchody so vsetkym moznym). Ja som vsetky nase sedacky kupovala v Zwergperten, Familie Bär a Kindersitzprofis. Skoc sie do Viedne, tam je predajna Zwergperten, tam ti poradia.

yanni
13. mar 2024

To co hladas je toto: https://axkid.com/de/product/axkid-one-2/. Novsi model je uz len ONE+ 2. Obe su isize (aj ked to v nazve nemaju).

mamuskazuzuska
13. mar 2024

@yanni marna snaha :D

denisabad
13. mar 2024

@yanni podla pani to nieje ono a exituje este nejaka novsia one, ktoru nikto nema a ukazovali jej ju v obchode v Ostrave na pobocke Babycar, ktora tam pobocku ani nema. jednoducho nas nepocuva ze model ONE ma 4verzie a vsetky su isize (len poriadne obchody to nazvu pchat nebudu zbytocne) a ziadna novinka anilen na najvacsej vystave v Nemecku v Koline nebola.

yanni
13. mar 2024

@mamuskazuzuska
@denisabad ved citan. No co uz s nou. Nech si hlada, kde chce.

Strana
z2