Akú auto sedačku kúpiť?
Ahojte, poradte mi prosim, ak sa v tom aspon trochu vyznate, ci by ste si radsej kupili do 18kg a potom zainvestovali neskor do dalsej alebo by ste su rovno kupilido 36kg?Aky je v tom rozdiel okrem hmotnosti a ktora sa viac oplati? Dcerka ma 12kg.
Dakujem.
@crapula - nepreskakovat kategorie, pokial je to mozne - ak ano - tak zainvestovat do skutocne dobrej sedacky 9-36kg - co je pre mna len cybex palas alebo Storchenmühle.
My sme nikdy kategoriu nepreskocili, ved si vezmi, ze zabka bude v tej sedacke do 4,5 roka, to je este 3,5 roka uzivania, ta investicia sa rozhodne oplati. Ta protekcia proti bocnemu narazu, polohovanie, vsetko je prisposobene nasim drobcom.
Predstav si, ze kupis sedacku 9-36kg - zmenia ti normu - a si tam kde si bola, lebo budes potrebovat tu s platnou bezpecnostnou normou. No - stat sa to moze - ved posledna je 44/04 a to je uz davno, pochybujem, ze bude platna dalsich 10 rokov 😉
Tak my sme išli z vajíčka do 9-18kg a potom sme kúpili 15-36 (z čoho sa nakoniec spraví podsedák), Sme spokojný a som rada, že sme mali aj tú "medzi", čo veľa ľudí preskakuje. Tak o pol roka budeme kupovať aj maldšiemu 15-36 kg. Máme Romerky všetky a s tou značkou sme spokojní. Poťah sa dá oprať, čo mne veľmi vyhovuje...
@babul83
@anjelicek26 diki baby, citala som aj clanky popri vasej odpovedi a tiez odbornici radili ze v obdobi, kym dieta vyrastie je potrebne mat 3 autosedacky. A podla testov 2011 najlepsie dopadla HTS Besafe iZi Comfort X3 Isofix. Tak asi tu.

Ahoj.Mam 5rocnu slecnu a 20mesacneho chlapca mame autosedacku od 9 do 36kg som spokojna kupovali sme ju v draciku. Zuzana