Akú sedačku vybrať po Joie i-Spin 360?
Prosim vas aku dalsiu sedacku? Dcera ma 3 roky a 2mesiace , 102 cm a cca 15-16kg?
Jazdi uz v smere jazdy inak sa uz nedalo
nema ta sedacka limit 19kg?
My sme sli do protismernej besafe stretch a nasim do auta som kupila tiez protismernu axkid movekid 2.
Moja isla z Joie ako 4rocna 105 cm 16 kg, bola spokojna, nestazovala sa, sedela v takom tureckom sede alebo si nohy vykladala kade tade. Najviac to vadilo starym rodicom 😂 ze chudatko nema kde dat nohy 😂
Ja chcem protismer co najdlhsie, tieto jej vydrzia dalsie 3 roky a az potom pojde do smeru jazdy.
Ak chces smer jazdy hladala by som taku co sa este neputa len velkym pasom.
@anonym_1b5ec4 do protismeru ju uz urcite neotocim to bude velky protest
@anonym_autor pozri stitok na sedacke
@amonet pytala som sa aku sedacku po i spin 360 nie navod kde hladat stitok do kolko kg je sedacka
@really8 prosim ta co to ma s tym , ze hladat dalsiu sedacku po ispinke?
@anonym_autor aj keď nie je odpoveď mierená tak sa spýtam, prečo chcete novú sedačku? Najbezpečnejšie je vydržať ešte v tejto, kým spĺňa limity.
@anonym_autor aj keď nie je odpoveď mierená tak sa spýtam, prečo chcete novú sedačku? Najbezpečnejšie je vydržať ešte v tejto, kým spĺňa limity.
@anonym_321167 potrebujem si na novu nasetrit kedze som jednorodic- preto
My mame joie bold ktora sa putala do istych kg patbodovo a az teraz v 7r pasom, ale neviem, ci sa este vyraba
@anonym_321167 potrebujem si na novu nasetrit kedze som jednorodic- preto
@anonym_autor potom najlepšie čo môžeš urobiť je sa pridať do facebookovej skupiny deti v aute a ony poradia najlepšiu sedačku vzhľadom na miery dieťaťa, tvoje auto a finančné možnosti. Budeš vedieť na akú našetriť ale určite ju ešte nemusíš v najbližšej dobe kupovať.
@anonym_autor potom najlepšie čo môžeš urobiť je sa pridať do facebookovej skupiny deti v aute a ony poradia najlepšiu sedačku vzhľadom na miery dieťaťa, tvoje auto a finančné možnosti. Budeš vedieť na akú našetriť ale určite ju ešte nemusíš v najbližšej dobe kupovať.
@anonym_321167 ta pani je aj tu zakladatelkou tejto skupiny
Zatial uz par dni cakam ma schvalenie prispevku
Myslim, ze je v poriadku napisat aj tu
@anonym_autor teraz majú mať voľno, tak neviem kedy schvalia ale určite schvalia. Naštastie, ešte je čas a sedačky z tejto výškovej kategórie už nie sú také drahé. A samozrejme, že je v poriadku napísať aj tu, len nie každá vie o tej skupine, ja som rada že mi ju kamarátka odporúčila. Preto som tú informáciu napísala.
@anonym_autor teraz majú mať voľno, tak neviem kedy schvalia ale určite schvalia. Naštastie, ešte je čas a sedačky z tejto výškovej kategórie už nie sú také drahé. A samozrejme, že je v poriadku napísať aj tu, len nie každá vie o tej skupine, ja som rada že mi ju kamarátka odporúčila. Preto som tú informáciu napísala.
@anonym_321167 ja o tom viem ale napisala som aj tu
Graco slimfit r129, joie bold ak mas v aute top tether, avionaut maxspace ak je skor baculatejsie dieta alebo maxi cosi rodifix ak je skor utlejsej postavy…moznosti je milion zalezi aj od auta..aj od postavy dietata atd atd. Ja osobne by som sla sedacku radsej vyskusat.
@anonym_autor nemusis cakat, pozri si cez lupu na fb stranke co odporucali v minulosti aj napr. podla auta, ktore mas - ja som napisala auto a vyhodilo mi kopu prispevkov kde uz radili - aspon budes mat aky taky prehlad kym neporadia priamo.
@anonym_autor nemusis cakat, pozri si cez lupu na fb stranke co odporucali v minulosti aj napr. podla auta, ktore mas - ja som napisala auto a vyhodilo mi kopu prispevkov kde uz radili - aspon budes mat aky taky prehlad kym neporadia priamo.
@anonym_1b5ec4 vdaka

My sme sli do protismernej besafe stretch a nasim do auta som kupila tiez protismernu axkid movekid 2.
Moja isla z Joie ako 4rocna 105 cm 16 kg, bola spokojna, nestazovala sa, sedela v takom tureckom sede alebo si nohy vykladala kade tade. Najviac to vadilo starym rodicom 😂 ze chudatko nema kde dat nohy 😂
Ja chcem protismer co najdlhsie, tieto jej vydrzia dalsie 3 roky a az potom pojde do smeru jazdy.
Ak chces smer jazdy hladala by som taku co sa este neputa len velkym pasom.