icon

Aký dlhý čas môže 6 týždňové bábo cestovať vo vajíčku?

maminka2121
17. júl 2014

neviem či je vhodne s takym miminkom cestovat cca.4 hod.vdaka

veriiii
17. júl 2014

ja som pocula ,ze hodinu, dve maximalne , cim kratsie, tym lepsie...,ale zevraj su mamicky co nechavaju svoje babo tam aj spavat , podla mna to nie je vhodne,nielen na chrbatik,ale aj na dychacie cesty... moja sa tam uplne stracala aj s novorodenckou vlozkou..ak.. muiste tak cestovat, urobte si prestavku, babo vvyberte,popestujte, zmente polohu na chvilu a samozrejme, vzdy pozorujte ho.tak ci tak budete musiet nakrmit, prebalit atd..

waelka
17. júl 2014

Idealne je vanicku od kocika priputat bezpecnostnym pasom na zadnom sedadle ( vanicky dnes uz maju uchytky na pasy) a pre dieta je dostat kupit specialny cestovny pas do vanicky. Ani osem hodinova cesta nie je problem 🙂

inffinity
17. júl 2014

My sme cestovali normalne.. k nasim to mam 3hodiny a stejne celou cestu nespala takze sme meli prestavky na kojeni..nikdy nejedes nonstop 🙂

brisilda
17. júl 2014

ja som s malym cestovala aj 5 hodin ale mala som ho vo vanicke ktora sa dala v aute pripevnit , v autosedacke odporucaju maximalne 3 hodinky no osobne by som tam dieta tak dlho nenechala , su aj polohovatelne autosedacky napr. jane-matrix alebo casualplay ...neviem kam cestujete ale ak je to nutne a nemate polohovatelnu autosedacku a ani vanicku ktora sa da upevnit v aute tak kuk bazarik do 30 € nieco najdes 🙂 a potom lahko predas 😉

brady1
17. júl 2014

v pohode aj 10H ja som bežne cestovala aj sama z nemecka na slovensko. mala je cestovatelka vobec jej to nevadilo a doteraz rada cestuje.

dejka77
17. júl 2014

Podla mna nie viac ako hodinu. Treba mat vela prestavok.

alexanotbad
17. júl 2014

cim kratsie, tym lepsie 😉

ivet1371
18. júl 2014

ja si myslim že ked je babo v pohode tak kolko tam vydrži.ved to vajičko je vyrobene pre potrebu babetka od narodenia.ani v brušku nebolo rovno vystrene