Aký je rozdiel medzi autosedačkou, ktorá je od 9 - 18 kg a od 0 - 25 kg?
17. aug 2020
Chcela by som sa spýtať aký je rozdiek medzi autosedačkou ktorá je od 9-18kg a od 0-25?najprv som samozrejme mala klasické vajíčko a teraz ma prekvapilo ze sú aj tie od 0-25?ake mate vy skúsenosti?
Ďakujem 😊
@ann222 urcite v hmotnostnej kategorii. neviem presne ci je tam rozdiel aj vo vzhlade, resp prevedeni. no najpodstatnejsie je, ze ta 0-25kg by sa mala dat pouzit do protismeru. teda myslim, ze sa da. smer jazdy v protismere sa odporuca minimalne do 1r a ak sa da, kludne aj dlhsie. je to bezpecnejsie.
@katarina414 my sme mali taku s pultikom a pasy boli kratke a pasovali len pri klasickej polohe v sede, preto sa nedala sklopit na polosed. tiez sa mi to nepacilo, ale tak uz je to za nami.

My máme pre syna takú do viac kíl, tuším až do 36 a mala som z nej len nervy, nedala sa dostatočne polohovať a už v polroku musel mať sedačku, keďže bol veľký a ťažký. Keď v sedačke zaspal, padala mu hlava a ja som mu často aj dve hodiny držala hlavu rukami, lebo, keď som videla, ako tam bol pokrútený, bolo mi ho ľúto. Nebola to dobrá voľba. Predavačka nám ju vtedy vychválila aj bola dosť drahá. Teraz máme malú, pri ktorej budeme tiež riešiť čochvíľa sedačku a budem tomu venovať viac pozornosti, hlavne si budem čítať recenzie na každú, ktorá ma zaujme.