Aký podsedák je vhodný pre 10-ročné dieťa?
Dobry den, prosim Vas, dcerka ma 10 rokov, ma vysku 143 cm, ale vazi uz 46 kg, podla vysky by este potrebovala sedacku do auta, ale uz ju tlaci po bokoch, ma nadvahu, viem, ale neviem s tym teraz daco spravit. Mohla by nejaky podsedak? Su vobec nejake sirsie? Lebo vahovo tiez odporucaju do 36 kg, ale podla mna je dolezitejsia ta vyska kvoli pasom. Dakujem.
Samozrejme, ide len o to, aby sedela vyššie - kvôli pásu
Autorka preto som ti sem dala foto, možno sa to na nej nezdá ale je široký a dcéra sa nikdy nesťažovala, že ju tlačí...moja dcéra je vyššia aj ťažšia od tvojej a podsedak už nechce ani za svet
@patka06 dakujem
@kuggis dakujem, tak pozriem aj ten a pripadne dakde vyskusame, ale mozno teda to spravime tak, ze zozenieme len daku podlozku, aby bola vyssie.
@kulumulu123 môže byť moja dcéra má necelých 6 a 125cm. Oblečenie 128/134. Do sedačky tej do36kg sa síce vojde ale už mi hovorí,že jej je nepohodlná. Tiež asi pôjdeme onedlho na podsedak. Syn starší tiež od tohto veku cca prešiel na podsedak.
Túto konkrétne má moja dcéra je do 50kg a na výšku do 160 CM, záleží ako má rozložené telo.
@milanemila a naco to mne píšeš autorka sa ma snaží presvedčiť že ma doma obrie dieťa....
@kulumulu123 pisala som to na margo tvojho komentara ako sa ti nezda, ze 3r dieta ma 115cm a patri do podsedaka, ze teda ani ja som 115cm 3r dieta este nevidela….ale vidim, ze to ostalo nepochopene, nevadi 🙈😂

@patka06 nenasla som taky podsedak klasicky, len take podlozky vselijake pre dospelych, to bude stacit?