Autosedacka 15 - 36 kg
Ahojte viete poradiť autosedacku, ktorá sa dá odpojiť aj na podsedak v prípade nutnosti, keď ideme taxíkom, inak nie. Viem ze je Nania, ale je aj niečo kvalitnejšie?
@evkao mame dobrú sedačku v aute, ale chcela som ešte jednu takú co môžem použiť aj v celku ak s niekym pôjdem, nech nemusím našu odpajat, my máme Avionaut glider teraz a ešte bude dobra, len som chcela aj náhradnú.
a dieta ma ake miery, kolko ma rokov?
Aj náhradná musí byť kvalitná...či myslíš že s ňou v aute havarovať nemôžeš?
@evaachesa v príspevku píšem že chcem niečo kvalitnejšie, takže takéto komentáre si môžete odpustiť.
Tak Nania je dosť nekvalitná, čiže neviem si predstaviť len o niečo kvalitnejšiu od nej. Pardon. Skús odpovedať evkao na tie miery... určite ti poradí. 😉
@evkao 4 roky, 104cm a 16kg, ďakujem
Cybex ma taku. Len neviem ako sa vola ten model. My mame pre mladsieho (samozrejme bude vzdy v sedacke) ale ma taku moznost odpojenia
@nikaluk pravdepodobne aj my ju možno ani nebudeme odpajat na podsedak, len som chcela aj takú možnost, keby som nútená ísť taxíkom.
Tak potom taka existuje. Cybex,isofix
@nikaluk neviete náhodou, ktora presne to je?
Zda sa mi solution sfix ale nezarucujem.
ziadna zo Cybex Solution modelov sa neda pouzivat ako samostatny podsedak (sedacka sa da rozobrat na sedaciu cast a operadlo, ale samotna sedacia cast nie je urcena na samostatne pouzitie)
@zuzanockamt dolezity je sofer, ale hlavne ten v cudzom aute a za toho sa nikdy nemozes zarucit
z takych lacnejsich, ktore maju nejake testy, pozri Graco Eversure
@evkao ďakujem pekne za radu, objednám tu graco.

z kvalitnych takuto sedacku nenajdes (iba z tych lacnych nekvalitnych), radsej kupit dobru sedacku + podsedak na nudzove pouzitie