icon

Autosedačka Concord Transformer Xt 2012 15 až 36 kg

babulka123
13. máj 2012

mate nejake skusenosti?
rozmyslala som nad viacerymi autosedackami, britax evolva, cybex a concord.. britax a cybex mi pridu strasne uzke.. ked si beriem ze tato autosedacka bude min. do 10 rokov.. teraz je to ok ale co o 3-4-6 rokov..concord sa mi paci kvoli svojmu uzasnemu systemu ze aj ked sa zdvyha opierka hlavy o to sa rozsiruju aj opierky na trupe, da sa polohovat... poznate ju niekto ?

babulka123
autor
•
14. máj 2012

nikto nic ???

janna_1
•
27. aug 2012

Ahoj babulka. Obstarali ste concordku trans.. xt 2012? Prave uvazujeme nad jej kupou. Prosím napíš Tvoj názor. Vďaka.

ewwe
•
3. okt 2012

ahoj baby, ja tiez hladam novu sedacku, ta concord sa vraj zlomila pri teste http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/test-tieto-... tak cim viac hladam tym vatsi chaos v tom mam 😒

buggies
•
Odpoveď bola odstránená
•
luciakral
•
11. aug 2013

concord transformer sa nám pokazila po dvoch rokoch a mesiaci používania, čiže presne po uplynutí záručnej doby. Z obchcodu Brandon v Rači nás odprevadili, že žiaľ také sú concordy a ani nevedia kde by nám to opravili. Sedačku tak máme nepoužiteľnú, nakoľko ostala zaseknutá v najvyššej polohe ....

danka_ba
•
6. jan 2014

My mame z roku 2011 a sme s ňou doteraz spokojní. A práve teraz sme objednali concord transformer XT 2014 pre mladšiu 🙂

lucky14
•
14. mar 2015

@danka_ba ahoj. Tiež uvažujeme nad touto autosedačkou a chcela by som sa spýtať či ste spokojní a ako sa malej v nej sedí. Ďakujem za odpoveď.

danka_ba
•
15. mar 2015

@lucky14 ahoj, sme spokojni. Malej sa v nej dobre sedi a je prakticka. Bez problemov si ju vymiename medzi autami. Jedine co mne osobne tam chyba je poloha ked dieta zaspi v aute. Da sa sice trochu upravit, ale podla mna malo.
Inak sa aj dobre cisti 🙂

lucky14
•
16. mar 2015

@danka_ba Ďakujem pekne za odpoveď. Presne kvôli tomu polohovaniu zvažujeme Cybex ale ten nikde v okolí ju nemajú aby som pozrela osobne.

danka_ba
•
17. mar 2015

@lucky14 kúpila som cestovne vankúše a vybavené .)

asi raz ročne potrebujem aby spali aj v aute.
Treba zvážiť či to polohovanie súrne potrebujete.

lizuzu
•
17. mar 2015

@danka_ba ahoj prosim ta a kde ste objednavali sedacku a kolko vas vysla???....chceme tiez pre mladsieho ale ju chcem kupit cez net...,starsi ju ma a sme velmi spokojniiii(v tom obchode, co sme mu kupovali, tak ju uz nemaju...preto sa pytam🙂)....dakujem krasne a pekny den prajem

danka_ba
•
17. mar 2015

@lizuzu jejda to uz bolo davno ...
prvu sme objednali z Nemecka a druhu sme si vygooglili ceny tu u nas a podla toho 🙂

lizuzu
•
23. mar 2015

dakujem za odpoved🙂 uz ju mame aj my🙂