icon

Autosedačka cybex sirona 0-18kg

nanika11
22. okt 2018

Ahojte, má niekto takúto autosedačku? Ak áno, ako ste s ňou spokojné?

Autosedačka cybex sirona 0-18kg
Strana
z2
nanika11
autor
14. nov 2018

@malinajahoda ahá, chápem. Autosedačka stála 409,ale cez eshop 388. Zobrali sme ju na splátky, 6 mesiacov cca 60€. Inak sa nedalo. Vyzerá super, teda je riadne mohutná na priestor ale váha je ok. V pohode som ju sama niesla keď mi ju kuriér priviezol. Uvidíme ako bude malý spokojný. Ale kým prišla dali sme ho späť do vajíčka a tam bol spokojný aj pekne v ňom zaspal. Cca mesiac bol v britax romer versafix 9-18 kg a tam nebol moc spokojný, tým že vlastne sedel vzpriamene. Ani spať v nej nechcel, dlho plakal kým v nej zaspal a spal len chvíľku. Tak snáď sa nám tie prachy "vrátia" v bezpečnosti a spokojnosti malého

malinajahoda
14. nov 2018

@nanika11 som rada, že si spokojná. A dúfam, že som zle neporadila, keďže tu na MK je profík na sedačky niekto iný.
Nebol to úmysel zle ti poradiť podľa Dtestu.
Máš ju v protismere?
To je sedačka s tou nohou?

nanika11
autor
14. nov 2018

@malinajahoda ďakujem za každú radu, cením si to. V dnešnej dobe je tak veľký výber autosedačiek, že je ťažké sa správne rozhodnúť. Všetky deklarujú že sú tie naj naj naj.. lepšie. Sme spokojní, a dúfam že to tak zostane počas celej doby užívania. A áno má aj nohu. Ďakujem ešte raz, a nič si nerob z "mudrlantov-profikov". Každý má možnosť poradiť druhému a keď tak urobiť nechce nech potom nekomentuje rady iného človeka

malinajahoda
14. nov 2018

@nanika11 ved to. Ale uznala som si chybu, lebo nevedela som, že vlastne sedačka do 13kg je vajce. Nie je mojím úmyslom zle radiť podľa Dtestu alebo recenzií v e-shopoch. Ale to sa teba netýkalo, takže som rada. Nech sa vám jazdí dobre.

martyzpp
11. dec 2018

@1alusa1 Ahoj, ja práve riešim túto dilemu a chcem to urobiť tak, že si kúpime Cybex aton M + tú základňu pre dieťa do 13kg a potom Cybex Sironu M do 4. rokov k tej základni z vajíčka. Dúfam, že neurobíme chybu...

1alusa1
11. dec 2018

@martyzpp myslim si ze nie 🙂 ja som sa potom rozhodla pre aton 5 so zakladnou a neskor ked bude treba kupime asi sironu m2. Aton 5ka bola teraz pre nas viac vyhovujuca hlavne financne. Testy maju s aton M velmi podobne.

martyzpp
11. dec 2018

@1alusa1 to áno ale z Aton 5 už tuším nepasuje tá základňa aj na Sironu

1alusa1
11. dec 2018

@martyzpp veru nepasuje, tie su len Mkove

tilu
19. jan 2019

@nanika11 ahoj, môžeš sa prosím podeliť o výsledky hodnotení? a tiež by ma zaujímal rozdiel medzi dualfix a dualfix i-size nakoľko je medzi nimi dost velký cenový rozdiel

katrin21
16. apr 2019

@1alusa1 velmi dobre si sa rozhodla, Aton je vyherca testov medzo vajickami👏👏

Strana
z2