Autosedačka Nania Cosmo SP Luxe Miss Minie 0 - 18 kg
Ma niekto s ňou skúsenosti ? Neviem o nej moc nájsť . 😒
@monika2519 ja osobne by som Naniu nekupovala nie su to moc bezpecne autosedacky :(
@monika2519 ale zas musim povedat ze vtedy som moc velky prehlad o sedackach nemala a vyberala som skor podla ceny a podla toho ze sa mi pacil obrazok alebo dizajn.pri dalsej som uz radsej investovala viac, kedze som sa o to aj viac zaujimala...pomohla aj skupinka co je tu: vyberame autosedacky...
@svetlusska no aj mne sa paci dizajnovo a pri druhom si akú kupovala ?
@monika2519 ja som druhu kupovala este pri prvom nakolko tato nam uz bola jednak uzka, a jednak maly mi v nej nechcel sediet ked uz mal rok aj cosi lebo ho tahala do takeho akokeby pololahu a nedalo sa to nijako opravit, upravit nastavit......polhodinova cesta bol des...kupili sme preto inu..ale tu som uz vyskusala aj s nim priamo v obchode...isla som do romerky...sice je drahsia ale ked sme pozerali ine lacnejsie tak sa nam nezdali...po tejto skusenosti som uz radsej univerzalnu nekupovala..sice som musela kupovat sedacku teraz znova dalsiu sedacku lebo maly bol uz vahovo nad ale univerzalnu uz nikdy viac...chybu som ale spravila hned na zaciatku ze som nekupila poriadne vajicko do 13kg ale obycajnu polsku ktora bola ku kociku a bola do 10kg...co povedat prvorodicka...ako pozeram vy ste na tom asi podobne ako sme boli my..tiez sme takuto od 0-18kg kupovali priblizne v takom veku ako mas babo lebo nam uz bolo vajicko male a hlavne vahovo uz nesplnal kriteria.
Dobry den ponúknite niekto detskú autosedačku od 9kg,keby bola minie😇,alebo pre dievcatko za dobru cenu.Ďakujem
@katkamisko1989 skúste pozrieť v bazáre tu na MK vecinou tie minie sú dosť nekvalitné

@monika2519 my sme mali naniu cosmo SP s mackom pooh..bola v pohode..