Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby, možno blbá otázka, ale keď sa používa mach ako dekorácia v interiéri, tak to je obyčajný mach "z lesa"? Či nejaký špeciálne na to určený zo záhradníctva lebo odkiaľ? A upravuje sa nejako, či sa proste len donesie a dekoruje? Nežijú v tom nejaké živočíchy, ktoré sa v teple "prebudia"? 🙈

    Baby, ktorá aplikácia na sledovanie peľovej situácie pre alergikov je dobrá a má aktualizované údaje? Našla som cez Google play asi 3 a všade v recenzii, že údaje sa neaktualizujú aj týždeň, čo mi práve v týchto dňoch potom vôbec nepomôže... Ďakujem.

    Baby, prosím Vás, máte skúsenosť s merino tričkami pre deti vs. funkčné oblečenie? Syn sa v tomto počasí vždy vonku strašne spotí, najmä teda keď je nad nulou (keď sa sánkuje, lyžuje - proste ako naspeedovaná veverička, stále v pohybe). Po hodine chodí domov celý mokrý, a to má na sebe len funkčné tričko, je to česká zn. little angel, outlast je ten materiál. Na tom lyžarske nohavice a len tenká mikina (ani nie fliska, keď nemrzne) a lyžiarska bunda - alpine pro, čiže malo by to mať nejakú priedyšnosť vari, a aj napriek tomu mokrý ako myš (tričko). Napadlo mi, že či by pomohlo zmeniť to tričko za nejaké iné, z merino vlny alebo nejaké iné funkčné? Mama mi vraví, že nedať mu vôbec mikinu - ale neviem, zase mi to príde čudné, že len 1 tričko (bez tielka, keďže funkčné) a na to vetrovka a váľať sa v snehu? Či to nemá zmysel a mokrý bude tak či tak, nech má tričko také či onaké? Keďže tričko zo 100% merino vlny nie je zrovna lacná vec, že by som vyskúšala kúpiť, uvítala by som nejaké skúsenosti.
    Inak nie je to z choroby, má údajne proste takú termoreguláciu, že pri behaní sa proste viac spotí.

    Baby, neviete, či sa niekde na Slovensku dajú v nejakom obchode vidieť dievčenské sandále pediped, v. 33 - otvorené, rada flex. Ideálne tak Orava, Turiec, BB.... Prípadne nemáte niekto doma? Ďakujem.

    Baby, nakupujete niekdo Lindex z e-shopu s tým, že platíte cez PayPal? 22-ho som robila objednávku, platil to muž cez PayPal, a prišlo mu normálne potvrdenie o tom, že peniaze sú rezervované do 08. 03. Mne zatiaľ neprišiel oznam o tom, že by som mala veci prichystané. No a včera mužovi znovu prišlo, že rezervované peniaze sú do nejakého 12. marca, či kedy - proste banka (?) drží tú sumu pre Lindex 2x. Alebo vlastne neviem teraz, či si to Lindex stiahol 2x a tam to reklamovať, alebo či PayPal to drží, či banka to poslala 2x.. Proste z toho mužovho výpisu je totálne nejasné, či tie peniaze sú len rezervované, a keď mi potvrdí Lindex prijatie platby, tak sa to celé zruší, alebo si to stiahli 2x, alebo čo.. Nemáte niekto skúsenosť, že či a kde robiť reklamáciu? Či ja v Lindexe alebo muž si to má cez PayPal riešiť? Ešte sa mi to teda nestalo... Ďakujem.

    Baby, nie ste niekto v Tatrách? Alebo skôr, ako to tam je v tomto období so zjazdnosťou, resp. s údržbou ciest? Chceli by sme ísť zajtra na Hrebienok, ale muž tvrdí, že budú zlé cesty... Ďakujem.

    Baby, nemáte nejaký tip na sofshellové nohavice na terajšie obdobie? Veľkosť cca 104 (väčšie určite nie). Nie vyslovene zateplené, ale len také fleesom podšité, aby zniesli aj také to behanie po snehom poprášenej tráve bez ujmy či prechod cez čľapkanicu, proste sychravé počasie? A aby ma to nezruinovalo. Našla som pár e-shopov, ale nejak neviem z niektorých popisov posúdiť, či znesú nejakú vlhkosť, ak tam nie je písaný ten vodný stĺpec.

    Baby, nemáte na predaj alebo neviete, či niekto niekde neposúva knižku Tri malé bosorky v slovenčine? Je to už staršieho dáta, vyšla v r. 2006 a všade je už vypredaná. Naša Terezka si ju už 2x požičala z knižnice a chcela by ju mať doma.