Autosedacka od 9 kg
Ahojte Viete mi odporucit detsku autosedacku co sa da dat do polohy viac na lezato. Dnes mi prisla maxi cosi titan kde je uvedene 5 poloh ale stale sa mi to zda nedostacujuce na lezanie. Dakujem
@eva1235 my mame nuna prym, ale teda nalezato by som to nenazvla.. skor sklopenie, ked dieta zaspi. urcite este lepsi sklon bude mat Be safe izi turn.
@gabu_lienka najlepsi sklon ma izi turn a nuna todl, ale tak to su sedacky v inej cenovej kategorii ako titan, ale aj z lacnejsich by sa dala najst vhodna, ale hlavne nie posmerna
@evkao sedacku titan nepoznam, tak ani neviem kolko stoji.. ale ak su poziadavky na sedacku, aby bola viac polohovatelna, otacacia a neviem co vsetko, treba ratat aj s vyssou cenou 🤷♀️ Zrovna vcera som si prezerala sedacky besafe 😵💫 Resp V pripade nizsieho rozpoctu prisposobit poziadavky. A ano dietatko je velmi male na posmernu sedacku.
Neviem dovod vymeny vajicka za autosedacku, no tiez chcem pripomenut, ze dieta este nie je vhodme davat do smeru jazdy. Krk nema este taky pevny aby ukorigovalo co i len prudsie pribrzdenie, ved si predstavte ako to trhne s dospelym, nie to este s takym malym babom, mozete si zarobit na problem. Jednoducho takto hazardovat je pre mna neprijatelne. A to ja mam dieta, ktore neznasa cesty autom, ked chodime za svokrovcami, je schopna 2.5 hodiny prezjapat, no urcite by som to nevymenila za jej bezpecnost.
A uz mame kupenu Joie i-spin 360, su tam aj novorodenecke vlozky a dobre v tom sedela kedze je od 0+, akurat hlavovu novorodenecku cast som odpojila, lebo na to je teda velka, ale pod zadok jej to tam dobre sadne a to ma rok, len ptei k mensim detom. Pouzivat ju zacneme niekedy neskor. Da sa sklapat a otacat aj k dveram. Skusali sme ju v obchode aby som si bola ista, ze nekupujem somarinu. A je len do 105 cm, cize este raz budeme musiet menit, s cim som pred kupou ratala.
A este chcem pripomenut, ze ak mate sikme sedacky (ako my) tiez na to treba prihlidat, lebo ten naklon taky nebude. Takze odporucam zajst do nejakej predajne a poskusat.

a pre ake dieta? veky, vyska, vaha? Titan nie je prave extra polohovatelna