icon

Autosedačka Peg Perego Prima Viaggo Trifix

baritus
20. nov 2013

Ahojte! Chcela by som sa spýtať že či ste túto auto sedačku používali od prvej chvíle? Mne sa zdá že v tej to dieťatko viac sedí ako leží, keď porovnám s inou autosedačkou. Prosím vás o vaše názory a skúsenosti! Ďakujem 🙂

zara13
21. nov 2013

@baritus Ahoj, ano pouzivali sme ju od narodenia. To ze je viac v sede, som si uvedomila len nedavno, (asi ked mala zacala sedavat 🙂) ale nejako som to neriesila. ma taky makky vankusik pod zadok, a dobre opierky na boku, takze my sme zatial spokojni. v podstate mi to aj vyhovuje, lebo ked ma mala teraz 6 mesiacov, musela by som jej asi zhanat novu sedacku (lebo lezat by sa jej uz urcite nechcelo) a tato nam urcite este par mesiacov vydrzi.

baritus
autor
21. nov 2013

@zara13 ďíky za odpoveď . tak asi iná možnosť ani u nás neostane , nakoľko neviem či nevettu (s kit autom) napracem ešte vedľa veľkej autosedačky, v čom sedí väčšia dcérka.

ivanka.7
23. nov 2013

@baritus aaano, je taka viac sediaca ako ine vajicka, ale zas je tam novorodenecka vlozka, ktora to trochu kompenzuje a s malym babom sa aj tak nechodi na az tak dlhe cesty. Na druhej strane, nam Elianka v tomto vajci vydrzala do 15 mesiacov 😀 teda aspon my sme ju pouzivali na kratsie presuny, ak sme sli dlhsie ako hodinu, tak sme robili pauzy, resp. sme mali v zalohe autokit a vanicku, keby bolo treba 🙂 (ale nikdy sme ju nepouzili).