icon

Autosedačka pre 17-mesačné dieťa

lenkaaninka
5. jan 2023

Dobrý deň chcela by som pekne poprosiť radu malý ma 17 mesiacov 11 kg a potrebujem pre neho autosedacku od 9 kg bez izofix v smeje jazdy /viem mal by byť v protismeru no nebude tak sedieť ani keby som sa poskladala do kocky/no je dosť vysoký čiže aby bola hlavova časť posuvná lebo mame bez toho a už mu je na presno hlavička. Je toho veľa na trhu a som z toho jeleň. Ďakujem

jolana2804
6. jan 2023

Proč myslíš, že nebude sedět v protisměru?

evkao
7. jan 2023

@lenkaaninka a ked sa bude jedovat, ze je priputany, tak ho aj prestanes putat? prepac, ale ja toto nechapem, mam starsiu dceru a teda su veci, o ktorych s nou diskutovat nebudem a ani sa jej podriadovat, nech si kludne vyberie farbu tricka, ake chce mat na sebe, ale ak ide o bezpecnost, su rodicia ti, co maju dieta usmernit

evaachesa
9. jan 2023

Kľudne ho nechaj nervovať...lepšie uvrieskané dieťa ako mŕtve. 😒 Prepáč, ale musela som to tak sprosto napísať. Toto je hazard so životom!

maggiba
9. jan 2023

@lenkaaninka Ja to skusim takto: v akej sedacke (vyrobca, model, typ) sedel v protismere doteraz? Ako si sa pokusala, ten protismer "sprijemnit"? Mate v aute zrkadielko k sedacke nastavene tak, ze dieta realne ma moznost vidiet 360°? Ako ho do sedacky obliekas?

Totizto, toto vsetko mozu byt faktory, pre ktore jazdu v protismere "ovrieska", odprotestuje. Mozno, ked to blizsie rozanalyzujeme, prideme na kamen urazu. 😉 Napis, skusime.