Autosedačka pre 5-ročného a 6-ročného
Ahojte, prosím vás o radu ohľadom autosedačky pre mojich chlapcov. Ja sa tomu nerozumiem ale že vôbec.
Viem že sú také ktoré majú aj opierku hlavy nastaviteľnu
A takú by som aj chcela.
Mala som už aj názory že autosedačka pre chlapcov je už zbytočná.
Viem že do autosedačiek pre deti treba investovať.
No nakoľko som samoživiteľka
Nedá sa mi to... No pokukujem aj z druhej ruky.
Ďakujem veľmi za pomoc 🙏🙏🙏
@0ria0 je to od centimetrov. No podsedak nechcem ani riešiť nakoľko tam dieťa ,,lieta,, a my chodíme dosť často autom ku našim a aj ku ex. Čo je 80-100km.
Nie, takym velkym nestaci podsedak, kym sa zmestia, tak treba velku sedacku... obycajna cybex bez isofixu stoji 80e a pri dobrom priputani pasom si robi svoju robotu excelentne... Lidl ma dokonca isofixove za sto eur https://www.lidl.de/p/cybex-autokindersitz-solu... skus to pozriet... nastavit sa daju pekne a na sirku do 145cm ziaden problem... a potom fakt uz len pas a podsedak...
@anjelicek26 ďakujem idem to pozrieť. Starší má 122cm a mladší 118cm .
@dominiicka to im este pekne 3-4 roky bude 🙂 Moj 9 rocny tiez este sedi v cybexke...
Starsie dcery mi v autosedacke sedeli do 12 rokov, syn ma coskoro 7 a rovnako sedi v autosedacke.
@0ria0 to vobec nie max nedozpovednepre tak male dieta
My do mesta pouzivame pri 5ricnom podsedak.ked ideme dalej, tak sedačku. Dolezite je,aby bola pevna,preyo je fajn mat isofix.a nastavitelnu opierku,aby si dieta pospalo
@dominiicka sú aj podsedaky s Isofix systémom, takže ten podsedaky drží na miestne a nelieta po aute.
Mám pro 6 letého syna (130cm,24kg) Klippan Wego a spokojenost. Roste i do šířky a opěrku hlavy má na druhý pozici ze 7 (tuším), takže mu vydrží dlouho

nestačí takým veľkým len podsedáčik? alebo je to od centimetrov? teraz si nie som úplne istá 😕