Autosedačka pre 9 mesačné dieťa do Tourana
Dobrý deň, malý ma bude mať 9 mesiacov má 8kg, vajíčko mu už je malé. Chcela by som sa spýtať akú autosedačku by ste mi odporučili.máme auto Vw Touran. Ďakujem za odpoveď.
Pokud nesedí, tak jedině větší vajíčko (s 8 kg by se měl vejít do vajíčka v pohodě).
@qetka
@katarinazavo
Napríklad nám tiež nebolo vajíčko malé v zmysle - trčiace hlava alebo na úzke.. ale dieťa nám vykladalo nohy na sedačku a kopalo do nej a bolo nervózne.
A nebolo to lacné vajíčko.. jej sedačka v tomto vyhovovala a všetky tieto otočne sú aj polohovacie - sklon ako vo vajíčku.
@daniela1911 Áno presne toto malý robí, a vytáča sa a nervózny je ...Ďakujem za rady
@daniela1911 Žádná pokračovací sedačka nikdy nebude mít takový sklon jaký je ve vajíčku. Fakt ne.
@jolana2804 to je pravda, ale dnešné pokračovacie sedačky sú podľa mna v poriadku, sklon aj protismer do dosť vysokého veku.... keby mi v ňom vtedy dieťa sedelo, tak ho tam vozim do limitu. Nie je nič pohodlnejšie ako vajíčko 🙂
@daniela1911 Samozřejmě jsou v pořádku, ale ne pro nesedící nezpevněné dítě. Je tam prostě jiná poloha než ve vajíčku

@katarinazavo je tu už x príspevkov na tuto tému. Prečo si nevyhľadáš vo fórach ?
Ja za seba odporúčam Romer dualfix, sestra má cybex Sirona a tiež je super.