icon

Autosedačky Maxi Cosi - Peble, Cabrio Fix

janeita
30. júl 2013

Ahojte, diskusiu na tieto autosedačky som nenašla len otázky preto som sa odvážila založiť diskusiu.
Podľa toho čo som našla na internete- testy, videa, recenzie sú tieto autosedačky najbezpečnejšie.

Chcem sa ale opýtať či má niekto skúsenosť vedomosť na ktory kočik sa daju nakliknut teito autosedacky? nejak sa nemozem k tomu dopatrat?
Chcela by som aby sa autosedacka naklikavala na priamo nie cez pripojne adaptery.

ďakujem za rady 🙂

saska.t
30. júl 2013

@janeita najlepsia je maxi cosi Cabrio fix,ale bez adapterov ju nenakliknes na ziadny kocik, ja mam quinny kocik a na vsetky modely ju bez problemov nasdis,a viem,ze Vela kocikov je kompaktybilnych s maxi cosi,ale urcite nie bez adapteru 😉

janeita
autor
30. júl 2013

@saska.t a adapter aky kolvek je vhodny ci musi presne sediet??
http://www.svetkocikov.sk/kociky-bebetto/17362-... na tento kocik by sa mala dat nakliknut priamo, preto so myslela ze aj na nejaky iny.

pallacinka
30. júl 2013

My sme mali pebble, zdala sa nam lepsia ako cabriofix a kociky brio a stokke, na obidva sa da nakliknut s adaptermi.

saska.t
30. júl 2013

@janeita tiez je tam napisane , ze len dana autoseddacka ma zabudovany Adapter a ten klick System je pre vanicku,najlepsie a naspolahlivejsie je zavolat predajcovi a opytat sa priamo,adaptery na maxi cosi Stoja cca 20 eur,takze ziadna hrozna cena pri cene kocika 😉
este k tomu Cabrio fixu,najlepsi je v ramci testov bezpecnosti ADAC testov ;)

pallacinka
30. júl 2013

@saska.t My sme pebble vybrali lebo sa nam zdala lepsie vypracovana a pohodlnejsia ako cabriofix. Je aj o dost drahsia, tak hadam nejaky rozdiel v kvalite tam bude. V tomto autobild teste dopadla lepsie ako cabriofix: http://www.autobild.de/kindersitze/babyschalen V starych ADAC testoch dopadli v bezpecnosti rovnako, aspon co som ja nasla- mozno mas ine zdroje 🙂

saska.t
30. júl 2013

@pallacinka vzdy zalezi od modelu v danom roku,kedze modely maxi cosi obnovuju svoje rady skoro kazdy rok,takze je to mozne 😉 römer,maxi cosi a cybex hraju väcsinou prim,samozrejme zalezi od vekovej-vahovej Kategorie 😉

pallacinka
30. júl 2013

@saska.t Tiez si to tak pamatam, ked som to este riesila, v kazdych testoch bolo poradie trosku ine ale tie rozdiely boli iba marginalne, tak sme sa nakoniec rozhodli na zaklade toho, co sa nam pacilo 🙂

saska.t
30. júl 2013

@pallacinka ten link co si uviedla,nie su testy bezpecnosti,ale vypracovania, prepracovania a kvalita pouzitych materialov a bezpecnost pri montovani 😉 (Auto bild link)

pallacinka
30. júl 2013

@saska.t Uz vidim 🙂 Len ADAC testy na tieto sedacky sa po 2010 nerobili, ci vies najst nieco aktualne?

saska.t
30. júl 2013

toto je aktualne, ale maxi cosi uz netestovali 😉
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersich...

pallacinka
30. júl 2013

@saska.t To som nasla aj ja 🙂 Len ma prekvapilo, ze uz tak dlho MC netestovali, no co uz 🙂

saska.t
30. júl 2013

@pallacinka uz nemusia svoje vysostne postavenie spolu s römerom uz maju 10-tky rokov,teraz viac-menej pri kazdom modely na novy rok riesia dizajn,kvalita je stale rovnako dobra, akurat riesia Problem MC City PS,maju par zlych sedaciek kde zlyhalo zapinanie a zvolavaju tych,co maju model koniec roka 2012 a zac roka 2013,ale aspon to netaja a ferovo priznaju chybu a aj ju zadarmo vyriesia,co uz dnes malokedy vidis 😉

palesandra
25. sep 2013

@saska.t
@pallacinka baby, nevadi vam ze ta sedacka nema taku otacavu striesku ale len clonu? dik

saska.t
25. sep 2013

@palesandra nie nevadi,je lahko odnimatelna ak je krasne pocasie,alebo rychlo natiahnutelna ak prsi ci je skarede pocasie 😉

pallacinka
25. sep 2013

@palesandra Ja uz si velmi nepamatam, je to uz nejaky ten rok co ju nepouzivame, ale nic mi na nej nevadilo.