icon

Bočnice bránia výhľad

kosovic
26. jún 2020

Ahojte, riesila som pre mojho 9 rocneho syna sedacku. Trebalo dost kukat, aby sa dobre sedelo, a mal miesto na plecia. Do 12 rokov ju treba, takze sme nasli concord sedacku. Som v tom nekompromisna, napr. aj na bicykli nosim helmu aj do obchodu, treba byt dobry prikad. Nastal novy problem, syn sa kludne zmesti, operadlo je sice uz skoro na maxime vytiahnute ale pohoda inac, aj v zimnej vetrovke ho tam vtrepem. Do 12 rokov bude musiet v nej sediet. Problem je, ze tento novy model ma do predu vytiahnute bocnice a vyzadujem od syna, ze nech sedi vystrety v spravnej polohe. On ale nevidi z bocneho okna, a vpredu je sedadlo takze ma fakt minimalny vyhlad z okna. Neviem ci ma niekto tiez ten problem u velkych deti( 9- 12r), hlavne u sedackach pre chlapcov, ktore sa musia
prisposobit rastucim pleciam. kedze tie sedacky byvaju masivne..?

Strana
z2
sense
20. júl 2020

@kosovic ano zijem tam

majulino
20. júl 2020

@veronikaszabova no moj ma 9 rokov o mesiac, ale teda podsedak mi ani nenapadlo mu davat. Ma 130cm a 27kg 🙈. Nie vsetky deti su vysoke a mohutne, ale teda aby mi 9 rocny vravel ci si sadne do sedacky alebo nie neexistuje. Jedine ak by nesplnal vahove a vyskove limity

kosovic
autor
21. júl 2020

@majulino Vsak hej, lenze nas uz ma teraz 144 cm a trosku nadvahu. Zmesti sa ale este v pohode. Proste mu vadi ze musi sediet v jednej polohe a vyzor sedaciek, ze mu je to trapne. Berem to z rezervou. Ked bude tvoj syn väcsi, budes mat cirkus kvoli prilbe na bicykel. Väcsi syn ma 15 a zacal protestovat ze ju nebude nosit. Fakt cirkus. Moj muz sa potom tiez nazlostil. U nas kde byvam nosi väcsina ludi aj na kratke jazdy helmu, aj synova priatelka ju ma, takze si ju nakoniec aj zvykol ze ju ma mat stale..

Strana
z2