icon

Cybex Sirona, Besafe X4 Combi verzus Besafe Modular

kikus48
12. aug 2016

Ahojte. Chcela by som kupit autosedacku ktoru mozem mat v smere i proti smeru jazdy. Zvazujem tieto 3 moznosti. Mate s nimi skusenost ? Zmesti sa do nich aj vacsie dieta ( 15 - 18 kg ) ?. Vopred dakujem za kazdu radu.

mariska77
•
27. jan 2017

@kikus48 ahoj ja zvazujem cybex sirona a besafex4 combi tiez chcem co najdlhsie sediet v protismere ale pre istotu aj mat moznost v smere jazdy..vidim ze ti nik nepisal..tak sa chcem opytat co si kupila nakoniec?

kikus48
autor
•
28. jan 2017

Ahoj. Mala som stastie v nestasti. Besafe bol vypadok na trhu a nestihli by mi ho dodat, tak som hladala nieco ine a nasla som MAXI COSI PEBBLE PLUS, pokracujuca sedacka je 2 WAY PEARL. Baza je 2 way. Tato sedacka vyhrala najnovsie bezpecnostne testy. Ma nadherne farebne kombinacie a ako bonus cela sada je o 250 e lacnejsia ako besafe.

kikus48
autor
•
28. jan 2017

@mariska77 svagrovci maju besafe a musim povedat ze nasa maxi cosi je lepsia. Ma vybornu novorodenecku vlozku. Je sice tazsia, ale bezpecnost je prvorada. A fakt je krasna. Kazdy kupuje ciernu, ci sedu atd. Ja mam tyrkysovu s drobnymi srdieckami. Fakt velka spokojnost.

kikus48
autor
•
28. jan 2017

@mariska77 ked ti mozem poradit sironu nekupuj. Je velmi mala. Zvol besafe alebo maxi cosi.

koszi
•
28. jan 2017

U nás jednoznačne vyhrala autosedačka cybex sirona. My ju máme a je perfektná. Dcérka je veľmi vysoká a stále sa krásne do nej zmestí. Každému vyhovuje niečo iné. Takže nemôžeš dať na názor iba jedného užívateľa. Najlepšie je si ju vyskúšať v predajni spolu aj s dieťaťom.

kikus48
autor
•
28. jan 2017

@koszi to je pravda. Ja som pochodila kosice a presov, nikde ju vsak nemali na predajni. Obvolala som potom vsetky obchody. Sironu mi len 2 predavaci nedoporucili, ze sme vysoki a ze dlho v nej babo nevydrzi. Tiez som take nazory nasla na diskusiach, ze maximum do 2 rokov. Nevyhodou sirony je asi aj to, ze babo nedas z auta do vajicka, ale musis so sebou stale i na kratky usek napr k lekarovi brat vanicku. Ale to je zas otazka velkosti kufra. Ja som nad tou sironou vazne uvazovala, a ked hovoris ze sa zmesti babo tak je to fajn. Su to vsetko skvele sedacky, vsak su aj neuveritelne drahe.

mariska77
•
28. jan 2017

dikes baby, mne sa na sirone paci to otacanie do boku je to sikovne ked tam ukladas krpca ale veru bojim sa velkosti... pojdem aj s malym odskusat ale ked on ma teraz obdobie ze auto moc nemusi.. co moze byt aj tym ze vajicko je uz trochu male... tiez mame cybex q cloud je do 13 kg maly ma 10,5 kg a 10 mesiacov a uz je tam trochu narvany.. cybex je kvalita ale vobec sa nebranim inej znacke.. ta sirona je draha tak by ma mrzelo keby ju vyuzil len rok ci rok a pol. idem mrknut tu maxi cosi.

kikus48
autor
•
29. jan 2017

@mariska77 ahoj. Ked uz vyrastate z vajicka kupila by som besafe x4 combi. Je najvacsia. I ked stoji 400 e, tolko stoji o maxi cosi s bazou. Sirona bude mala.

martuska2
•
10. apr 2017

@kikus48 ahoj. Vidim ze mas prehlad..kde v Ke by si mi odporucala ist obzriet sedacky?? Ta maxi cosi je zvlast baza a sedacka? Zhanam nieco do druheho auta co bude dobre do Chorvatska. Mala bude mat vtedy 6 a pol mesiaca a cca 9kil ned teraz ma 7kil.
Vajicko s bazou isofux mame .je super vyuzivam ale chcem aj nieco pohodlnejsie na dlhsie cesty..

kikus48
autor
•
11. apr 2017

@martuska2 ahoj. No bohuzial na predajniach toho vela neuvidis. Babetkovo je zamerane na besafe, v maderne som predtym videla vela romer sedaciek. Ta maxi cosi je zvlast baza a sedacka. Vyhodou je ze aj pokracujucu sedacku das do protismeru. Takze by mozno mohol sediet uz v nej ked je valibuk. Aj besafe je tak robeba.