Drahšia sedačka z druhej ruky verzus lacnejšia nová
Ahojte potrebujeme autosedacku pre dve deti (1rok a 2,5 roka = 9kg a 13kg) a nás rozpočet je obmedzený (spolu cca 200€) Odporúčali by ste skôr kupit od ruky drahšiu sedačku britax rozmer king II a maxi cosy tobi (máme takú možnosť) alebo skôr čisto nové no značka lionelo alebo caratero
Ďakujem
Pokial vies od koho su a ze su neburane, tak asi ber s druhej ruky... caretero, lionelo, prechadzaju crasch testami len s nudze cnost, tie naroky su tam zufalo nizke a sedacka prejde...
Ja som kúpila z druhej ruky kvalitnu,neburanu to bola podmienka,romer king za 80€, aj ked potah bol čistý, šupla som ho prať,a popruhy som presla parnym čističom 👍
Novu a ak z druhej ruky, tak od znameho. Je riziko starnutia materialov, a 5r sedacku by som uz nechcels
Zavisi kolko ma ta pouzivana rokov a kolko rokov ju chces pouzivat este ty. Pozor na zivotnost a unavu materialov. Co sa tyka lacnych znaciek, osobne by som na to nemala zaludok posadit dieta do takej... Urcite nenaskrabete viac eur?
Asi by som vybrala skor drahsiu, kvalitnejsiu z druhej ruky. Akurat treba naozaj dat pozor, ako dlho bola pouzivana, ci nebola burana a pre mna by bolo kriterium aj nefajciarske auto. Idealne, ak poznas osobne toho, kto ju predava. Z tych no name znaciek mam obavy, nekupovala by som ich.
Tak nakoniec sme po odporúčaniach priplatili a kúpili čisto nove petit and Mars prime II pre obidve. Snad sme neprehlupili…

@hruska91 ak su tie z druhej ruky zachovale, tak by som kupila tie. Budu pre deti aspon pohodlnejsie.