Fínska autosedačka Klippan Kiss2 otočená v protismere jazdy
Ahojte, máte niekto fínsku autosedačka Klippan KISS2 (0-18kg) otočenú v protismere jazdy? Aké s ňou máte skúsenosti? Oplatí sa do nej investovať alebo zvoliť radšej inú (napr. Romer King Plus)?
@bezpecnaautosedacka dobry den potrebovala by som poradit s vyberom sedacky. Nasa dcera ma 8 mesiacov, je skor drobna ma len 7400g, a vajicko jej co sa tyka velkosti este uplne staci. Problem je ze uz pevne sedi, lozi a zacina chodit a vo vajicku sa stale pokusa posadit co jej nejde a stasne sa hneva a place, lepsie povedane uplne huci a to sa fakt neda vydrzat. Kedze je ale mlicka, chceli by sme sedacku, ktora by jej nebola velka, ktora by bola v protismere aspon do 18 kg, dalej aby saupevnovala pomocou isofixu a aby bola polohovatelna, kedze chodime na dlhe trasy aby mala nemusela spat po sediacky. Viete mi niektoru odporucit?
Dobry den, @kukucg, ak Vam vyhovuje aj cisto protismerova, tak by som odporucila Klippan Kiss2. Ma velmi dobru spankovu polohu, hodi sa aj pre drobnejsie deti, je od 0 do 18 kg. Ak chcete obojsmernu, tak z nasej ponuky by mohla vyhovovat Besafe izi combi. V protismere sa instaluje isofixom, v smere bez. Ale spankova poloha je menej lezata, skor polosed. Este je dolezite, ake mate auto, aby sedacka pasovala.

Dobrý deň,
téma autosedačiek, autovaničiek, ich bezpečnosti a výsledkov testov, ich využiteľnosti, je naozaj veľmi široká a som rád, že diskusia na túto tému je zaujímavá, vecná a správna. Len tak, pre zaujímavosť posielam link na našu stránku, kde ponúkame autosedačky od spol. Renolux ( Francúzsko ) Jané ( Španielsko ) ale aj autosedačky zn. Momo, značky, ktorú určite dobre poznajú všetci priaznivci motošportu.
S pozdravom, Michal