icon

Hlboká vanička do auta pre novoredenca

manuska87
7. dec 2014

Ahojte, chcem sa spýtať, či sa môže novorodenec pri prevoze z nemocnice domov, prevážať aj v hlbokej vaničke, alebo musí byť v autosedačke?

belllinka
•
7. dec 2014

@manuska87 Niektoré vaničky sú certifikované a môžu byť použité ako autosedačka, ale musia byť na to vyslovene prispôsobené. Inak v bežnej vaničke nie, musí byť v autosedačke.

manuska87
autor
•
7. dec 2014

@belllinka Dakujem velmi pekne za odpoveď.

terina25
•
7. dec 2014

@manuska87 no ja by som to urcite neriskovala s vanickou.urcite treba autosedacku.ved si ponesies ten najvacsi poklad😉

pribinak
•
7. dec 2014

Nemusí byt v autosedacke, napr kociky Jane a Concord majú certifikovane vanicky, banícky majú aj vnútorne pasy pre bábätko, aby bolo pri prevoze fixovane

jul11
•
8. dec 2014

@manuska87 mam na predaj Bebe Confort High Trek aj s vanickou do auta. Je to superr.len nakliknes na konstrukciu.ked prsalo fukalo nemusela som babatko vyberat z vajicka a davat do vanicky.

miku1
•
8. dec 2014

@manuska87 Ja som mala Cam cortinu X3, vozila som vo vaničke deti do cca 6 mesiacov, kým tú vaničku používali. Len ti k tomu treba dokúpiť tú sadu na uchytenie do auta.

manuska87
autor
•
8. dec 2014

Zienky dakujem velmi pekne za odpovede, ja už mám kočík kupený, no ale ten nema certifikovanú vaničku, takze preveziem bábatko v autosedačke 🙂
😉