Je autosedačka Joie Spin 360 vhodná pre 6 mesačné dieťa?
@mtn112233 Ale to, že tu sedačku lidi mají a používají ji přece neznamená, že tomu rozumí nebo to dělají správně 🤷🏻♀️
@jolana2804 môžem sa spýtať ešte jednu vec? 🙂 Viete mi vysvetliť prečo teda pri každej jednej sedačke typu Joie Spin 360 a jej podobným je v každom popise od výrobcu v každom e-shope čo sme pozerali písané že je vhodná od narodenia? Prečo sa nenájde aspoň jeden kde by bolo napísané že je vhodná až pre deti ktoré samostatne sedia..Potom fakt nerozumie podľa čoho sa majú ľudia riadiť keď nie sú v tom taký zdatný a nemá im kto poradiť.. predpokladam že veľa ľudí si prečíta popis vidí že je vhodná od narodenia kúpia a neriešia :(
@mtn112233 No, proč výrobce něco vyrábí? Aby z toho měl zisk a když to vychválí do nebes, jak je to super, tak o to je to lepší. Ano, teoreticky do toho můžete dát novorozence. Prakticky to vypadá tak jako na fotce. Pásy vedou přes břicho, dítě má kolem sebe místo (a tohle není úplně to nejmenší mimčo, takže název ,,novorozenecká” vložka já prostě nechápu) a hlavně, nemá dostatečně fixovanou hlavičku + pásy a chrániče jsou tužší než u vajíčka, takže to mimino nejde úplně dotáhnout. Výrobce si to prostě a jednoduše napsat může, pokud to projde nějakými testy (například Besafe má u sedaček 0-18 napsaný v manuálu, že jsou vhodný až pro sedící děti a Besafe je TOP značka mezi sedačkama). No a pak jsou tu školení odborníci, kteří mají za sebou X školení o bezpečnosti a vhodnosti těchto sedaček pro takový mimina. Na jednu stranu, cigarety se taky vyrábí a prodávají, i když se ví, že jsou škodlivý 🤷🏻♀️
@jolana2804 presne tak...top výrobcovia to majú uvedené v popise že pokračovacia sedačka je vhodná až keď dieťa vyrastie z vajíčka. To o značke tiež niečo vypovedá. Tak isto to má Axkid.
@jolana2804 to dieťatko v sedačke 😩..veď tie pásy má mimo pliecok 😱
@jolana2804 dnes sme skúšali tú Besafe izi turn B, zdala sa mi lepšia.. inak z tej Joie malému skoro nohy von trčia.. on je zas na necelých 7 mesiacov dosť veľký... 8,5 kila cca 72cm
@mtn112233 Tak Besafe je určitě lepší. Jinak ze všech sedaček budou dítěti koukat nohy, ale to ničemu nevadí. Dcera třeba jezdila ve vajíčku do 2 let, ona je teda prcek, ale tou dobou měla skoro 11kg a 82cm a ještě by se klidně chvilku vešla

@jolana2804 chytila, pretože mi to napísali osoby ktoré reálne tu sedačku majú a používajú..
Vďaka za tipy.. a áno už som zistila od odborníka že Joie nieje vhodná pre naše auto čo mi pani v obchode tvrdila že je