Je možné, že nám predali sedačku Rörmer bez upevnenia na isofix?
mama kúpila malej auto sedačku aby mala aj ona a nevie ju upevniť a nema tam ani haky na isofix :/
su modeli aj bez isofixu. prrvu sedacku mame bez a druhu mame aj s moznostou isofixu len v aute ho nemame takze nam to je sumafuk. niekktore sedacky maju aj na 7-10 modelov kde su vselijake prevedenia insia opierka, iso/bez iso, drziak na pas...
ako píše brumka, sú aj bez isofixu
@migely urcite je k autosedacke navod a tam je nakreslene a napisane, ze ako sa upevnuje do auta.
su sedacky romer aj s isofixom aj bez...
my máme bez isofixu a na predajni nám ochotne ukázali ako ju pripevniť
Autosedačky sú aj bez isofixu. Takže záleží na tom, či si pýtala autosedačku s ním alebo bez.
my mame bez isofixu🙂
Ahoj, my máme Romer King plus (hádam podľa veku dcérky v pase, že asi v tejto kategórií ste kupovali, teda mama), a tá nemá isofix. My v aute isofix nemáme, tak preto + mala dobré testy. Sedačku musíte upevniť v aute normálnym bezpečnostným pásom (dieťa pripútavaš 5-bodovým bezpečnostným pásom, ktorý je integrovaný v autosedačke), malo by to byť v priloženom návode a tiež býva niekedy k tomu nákres aj na boku autosedačky, že ako viesť ten pás v aute, aby si upevnil sedačku. Alebo skús pozrieť podľa presného typu sedačky, či nebude videonávod na upevnenie na youtube.... 😉 A ako radia baby, požiadaj admina, aby Ti tému zmenil na diskusiu, lebo sa tu nebudú môcť pridávať odpovede a ani Ty nemôžeš reagovať.
@migely
Ked nemate Isofix na sedacke nevadi.. pripevnite to bezpecnostnym pasom. Pripadne skuste vymenit :/
wow pozeram co je isofix, vymenila som uz xx sedacik v aute ale vsetky som mala upevnene normalnym pasom v zadu, dieta 5b pasom v sedacke, alebo vacsie dieta normalnym pasom vo volnej sedacke.. som v zahranici a tu som ani take nieco nevidela, a zda sa mi to menej bezpecnejsie ako normalny pas. Sedacky sa upevnuju normalnym pasom tak, ze v zadu ho prevlecies v mieste kde je chrbat.
Tova, snad nemyslis vazne, ze si nevedela co je isofix, ked zijes v zahranici a ze si myslis, ze je menej bezpecny.... ved v tom zahranici je vsetko naj a lepsie ;, D Treba pozerat testy a recenzie. A vsetky novsie a drahsie auta ho maju prave pre jeho bezpecnost. A k otazke. Asi ste kupili sedacku bez a prepevnite ju pasmi a ked sa vam nieco nezda, treba skocit do predajne, lebo vsetko je mozne, aj predaj bez iso...

daj presny nazov sedacky - a mozno aj foto by bodla na to aby sa to dalo zhodnotit - je mozne ze existuju romer aj bez isofixu ale to bude zalezat priamo od modelu. za posledne by som ti len poradila otvorit tuto temu ako temu nie ako otazku lebo v otazke ti mozu ludia odpovedat len raz a potom uz nie. a ani ty nemozes odpovedat a pytat sa viacej.