icon

Kde kúpiť nálepky "Baby on board" na auto?

zuzu80
3. sep 2006

Ahojte maminy, vie niekto poradit, kde sa daju zohnat nalepky do auta, upozornujuce na pritomnost dietata na palube?
😉

Strana
z4
habibi78
25. feb 2009

ak vidím na aute predo mnou nálepku ZACIATOCNIK alebo DIETA V AUTE, dávam dvakrát taký pozor....preto dúfam, že ak mám ja nálepku s bábom na zadom skle, že ma budú rešpektovať .... a doteraz som fakt nemala ani jeden problém s neohladuplnosťou, mám asi šťastie na šoférov, ktorí sú vnímaví a vedia že sbábom sa nedáprudko zmeniť smer, zabrzdiť,pri parkovaní potrebujem viac miesta.... a to sa pri tom v BA jazdí inak agresívne......

jastericka
25. feb 2009
jastericka
25. feb 2009

hehe, už tu je taký link, nevšimla som si 😅

trixi
25. feb 2009

Mozete si dat vyrobit vlastnu nalepku zadarmo na: www.dietavaute.sk

ajkabezka
27. feb 2009

trixi tato kampan uz je prec...docela bysme prali ze by ju znovu spustili 😉 , mali sme pre nasich chlapikov, ale sa odlepili a odtrhli.. ☹

trixi
27. feb 2009

hmm, tak to ma mrzi, my sme ju stihli a naozaj tie nalepky boli super a hlavne nic nestali.

kikimaruska
27. feb 2009

Já se registrovala na stránkách HIPPu a zažádala o vzorečky zdarma, které nabízí a došly mi s nimi i 2 nálepky na auto se slonem-Dítě v autě. Jedna na nalepení zvenku (ta se nám ale odlepovala ze skla-na lak jsem nechtěla ji dávat), tak jsem nalepila tu na sklo zevnitř, ta drží pěkně a je i hezká 😉 . Jedna mamina mi pooslala i nálepku z Huggies, ta byla taky zajímavá.

kamiletka
27. feb 2009

ahoj, mali by ich mat v kazdom obchode s detskym tovarom,,, tak skus tam, alebo ked som si kupovala kociar, tak tam boli nalepky, ale aj v kufrilu ktory som dostala ked som odchadzala z nemocnice, ,,,

slavilai76
16. máj 2009

Ahojte! Ja som tu nova a nalepky na aute su mile. Prave sme si taku objednali a s menom nasej malej. Je vkusna, na aute nekrici a informuje (myslim si) viacmenej znamych a susedov a kolegov ze mame babo a ako sa vola. Ci si ich vsimaju aj ucastnici cestnej pramavky to neviem ale tych magorov to aj tak nezmeni..........

jankajs
17. máj 2009

Ja mám s tým dobrú skúsenosť. Najmä u vodičov kamiónov, ktorí sa tak nelepia na auto, keď sa posúvame v kolóne pred semaformi. Ale meno a foto dieťaťa by som sa bála dať. Kvôli tomu, že po svete behajú rôzni ľudia a takto upozorňovať na krásne dieťa sa mi zdá nebezpečné.

martija
18. máj 2009

v spanielsku existuju napriklad plysaky,ktore sa pripnu o sklo a drzia v ruke vystizne tabulky - napriklad - ak dokazes precitat toto,tak si prilis blizko ty..... - myslim,ze taketo info tabule zmysel maju 😀 😀 😀

cessy
19. máj 2009

ahojte, tak aj ja mam tie nalepky asi 3 ale ani jednu na aute....pravdu-povediac...viac si vsimnem nalepku zaciatocnik ako dieta v aute 😕 ....zaciatocnika sa bojim, ci nespravi nieco nepredvidane 😒 ....nalepku dieta v aute ma uz kazdy druhy 😀
mne sa to nepaci.

majestick
Odpoveď bola odstránená
sharanka
5. sep 2011

niektoré krajiny majú miesta na parkoviskách vyhradené i pre tehotné . Nálepku sme dostali zadarmo v maderne ,www.maderna.sk ...

moukuska
12. júl 2012

Zhanam nalepku baby on board, ale taku, co sa lepi z vonku na okno, lebo mame tmave skla. Viete poradit? dik

mishell1702
11. apr 2017

http://www.stylovydomov.sk/samolepky-na-auto/ a kopec iných nálepiek pre deti aj na stenu 🙂

Strana
z4