Ktorá je najlepšia autosedačka pre drobné dieťa s isofixom?
Dobrý deň, ahojte,
obraciam sa na vás s hlavou ako melón a s prosbou o radu. Potrebujeme prejsť z vajíčka na autosedačku. Tu pár faktov: chceme upevnenie isofixom, otočnú sedačku (ide nám o čo najdlhšie sedenie v protismere, ale do nášho auta nevojde veľká protismerná autosedačka - preto chceme otočnú), máme VW Taigo (mierne šikmé sedadlá). Dcérka má 21 mesiacov, 9 kg, 80 cm.
Pokukujem po Joie i-Spin 360, Pivot alebo Harbour, prípadne ma zaujala aj Nuna PRUU. Máte niekto osobnú skúsenosť s niektorou z nich? Ideálne niekto, kto má útle dieťatko a šikmé sedadlá v aute :D
Ešte upresním, že som chcela cenovo do 250 eur, ale už som asi medzičasom pristála na zemi. Tých max 400 by bolo krásne, ale ak mi napíšete, že tá Nuna je tisíckrát lepšia než Joie, oželiem tých 70 eur oproti Joie i-Harbour. Vopred vám veľmi veľmi ďakujem.
P.S.: ak máte tip na úplne iné autosedačku, ktorá by nám podľa vás určite vyhovovala, sem s ňou.
Nina pruu má zmenšovanie vklady ktoré sa dajú vyberať postupne. Syn do nej prešiel keď mal 10 mesiacov a nejakých 80 CM a bola super, mali sme ju v alfa romeo guilietta a teraz v Kia ev6. Podľa mňa máme teraz šikmé sedadlá. V sedačke synovi nikdy nepadala hlava a chodíme na 7 hodinové cesty a nikdy sa na nič nesťažoval 🙂
My mame otocnu Nuna prym, je to zrejme nejaka starsia verzia (kupovana davno), ale sme spokojni. Deti drobne, sedadla sikme a da sa dobre napolohovat, aj za jazdy jednou rukou. Predpokladam ze novsi model bude len lepsi. Kupovali sme ju na bazosi

mame 2x ispin, tiez malicke deti. Polohovanie do lahu je super na spanie alebo ked chcu deti pohodlie. Polstrovanie pri prechode z vajicka u takto mini deti je tam uplne paradne.
Myslim, ze zrovna ispin by mala vykryt aj mierne sikme sedadla.
Ja aktualne zvazujem, ze dokupim dalsie 2 ispin-y aj do druheho auta, ktore ideme kupovat. Fakt velka spokojnost. Teraz je ta Joie i-Spin™ Multiway thunder dokonca bez 'nohy', cize zaberie este menej miesta v aute.
Pozri babetkovo alebo podobne stranky, urcite na konci leta budu mat nejake zlavy a mozno sa dostanes aj na tych 250e.