icon

Má Audi A4 B8 z roku 2011 isofix?

sallyy
Včera o 15:27

dobry den viete mi niekto poradit audi a4 b8 2011 nachadza sa v nej isofix ? ci hladam marne manzelovi dali docastne toto firemne auto

anonym_130cd8
Včera o 16:00

urcite ma kedze od roku 2006 je to myslim povinne v kazdom aute,

a okrem toho vsak si najdi presny typ auta a zisitc ci tam je ci nie, co hladas marne?

chrobak7
Včera o 17:10

@sallyy Ja mám Citroen z roku 2005 a na prednom sedadle spolujazdca má isofix, na zadných nie.

To máš to auto pred sebou a nevieš nájsť, či má alebo nemá isofix? Vieš vôbec, čo máš hľadať? A ak nemá isofix, tak to nie je žiadna tragédia, jednoducho pripevníš dieťa alebo sedačku klasickým bezpečnostným pásom. Isofix nie je žiadny zázrak.

done
Včera o 17:50

@sallyy niektore mali, niektore nie, islo o doplnkovu vybavu

anonym_df8d32
Včera o 19:07
@done

@sallyy niektore mali, niektore nie, islo o doplnkovu vybavu

@done Háky tam môžu byť, treba skúsiť strčiť ruku. Mám síce iné staršie auto, nemám tieto viditeľné plasty, ale háky sú skryté presne v tom mieste, na nich sme nacvakli joie plasty (ale ani ich netreba, len je lepší prístup keď sú). Ale isofix tam proste je. Treba pozrieť

done
Včera o 20:06
@anonym_df8d32

@done Háky tam môžu byť, treba skúsiť strčiť ruku. Mám síce iné staršie auto, nemám tieto viditeľné plasty, ale háky sú skryté presne v tom mieste, na nich sme nacvakli joie plasty (ale ani ich netreba, len je lepší prístup keď sú). Ale isofix tam proste je. Treba pozrieť

@anonym_df8d32 priprava tam je, ale treba prerezat potah na sedadle a vlozit tie plastove krytky co je pri pozicanom aute dost nevhodne

anonym_df8d32
Včera o 20:14
@done

@anonym_df8d32 priprava tam je, ale treba prerezat potah na sedadle a vlozit tie plastove krytky co je pri pozicanom aute dost nevhodne

@done Chapem, nam to rezat netrebalo, normalne prejde cez ten potah je tam medzera, ale je to teda ine auto. Tak jasne