Má Audi A4 B8 z roku 2011 isofix?
dobry den viete mi niekto poradit audi a4 b8 2011 nachadza sa v nej isofix ? ci hladam marne manzelovi dali docastne toto firemne auto
@sallyy Ja mám Citroen z roku 2005 a na prednom sedadle spolujazdca má isofix, na zadných nie.
To máš to auto pred sebou a nevieš nájsť, či má alebo nemá isofix? Vieš vôbec, čo máš hľadať? A ak nemá isofix, tak to nie je žiadna tragédia, jednoducho pripevníš dieťa alebo sedačku klasickým bezpečnostným pásom. Isofix nie je žiadny zázrak.
@sallyy niektore mali, niektore nie, islo o doplnkovu vybavu
@done Háky tam môžu byť, treba skúsiť strčiť ruku. Mám síce iné staršie auto, nemám tieto viditeľné plasty, ale háky sú skryté presne v tom mieste, na nich sme nacvakli joie plasty (ale ani ich netreba, len je lepší prístup keď sú). Ale isofix tam proste je. Treba pozrieť
@done Háky tam môžu byť, treba skúsiť strčiť ruku. Mám síce iné staršie auto, nemám tieto viditeľné plasty, ale háky sú skryté presne v tom mieste, na nich sme nacvakli joie plasty (ale ani ich netreba, len je lepší prístup keď sú). Ale isofix tam proste je. Treba pozrieť
@anonym_df8d32 priprava tam je, ale treba prerezat potah na sedadle a vlozit tie plastove krytky co je pri pozicanom aute dost nevhodne
@anonym_df8d32 priprava tam je, ale treba prerezat potah na sedadle a vlozit tie plastove krytky co je pri pozicanom aute dost nevhodne
@done Chapem, nam to rezat netrebalo, normalne prejde cez ten potah je tam medzera, ale je to teda ine auto. Tak jasne

urcite ma kedze od roku 2006 je to myslim povinne v kazdom aute,
a okrem toho vsak si najdi presny typ auta a zisitc ci tam je ci nie, co hladas marne?