icon

Máte skúsenosti s autosedačkou Caretero mokki?

maja367
20. jún 2019

Chcem sa opýtať či má niekto skúsenost s autosedačkou Caretero mokki. Chcem sa opýtať či ste spokojní a či by mi nevedel niekto odmerať dĺžku pásu čo je medzí nožičkami ako je zapínanie. Ďakujem za všetky odpovede

Strana
z2
monika_ke
18. nov 2020

@katarinah29 skuste druhu stranu zapnut na isofix a prvu odopnut tu problemovu. Skoda ze nieste z KE

katarinah29
20. nov 2020

@monika_ke ani to nepomohlo, podľa mňa tam bude niečo urvate... Teraz len zohnať niekoho kto s tým pomôže... Šľak ma trafi

monika_ke
20. nov 2020

@katarinah29 tak to ma mrzi. Nam sa to za 2 a pol roka nestalo, a uz asi pol roka mame 2 tie sedacky. Drzim palce...

katarinah29
21. nov 2020

@monika_ke bol tam poškodený mechanizmus a preto to nešlo. Museli ísť na silu v servise mi s tým pomohli. Už ide na opravu do CZ 🙂 tak či tak ďakujem za radu

monika_ke
21. nov 2020

@katarinah29 tak som rada ze sa podarilo. Hlavne nech opravia a nech uz funguje bez komplikacii. Nemate zaco, aj tak som nepomohla. Pekny vecer

katarinah29
28. nov 2020

@monika_ke môžem ešte jednu otázku? Kúpila som z druhej ruky presne tú istú. Máme druhé auto a keď to pripnem na Isofix ten čierny spodok na čom je sedačka sa celý hýbe. V starom aute pekne na pevno držala tak neviem či ja som to tam na silu dala a preto to držalo pevno alebo či je aj toto v poriadku keď sa mi tak hýbe. Na isofixe to drží pevne. Ďakujem

monika_ke
28. nov 2020

@katarinah29 no zrejme bude poskodena, ja mam dve tie sedacky, jedna z r.2018 a druha model 2019 ale nic sa nehybe. Jediny pohyb je po uvolneni poistky otacanie. A to ich vyuzivame denne.

hawana
9. júl 2021

My ju máme a ak Vám stačí mať dieťa v protismere len tak do roka, tak ok. Potom je v nej malo miesta na nohy, musí mať skrcene, aj pri otacani. Celkovo otáčanie môže byť problém, ak si dáte ochranu proti kopaniu na sedadlo a operadlo. Keď sa napoji na isofix, je podstavec prilis blízko operadlu a nie je priestor pre nozky. Na inej sedacke napr britax alebo cybex to je lepšie vymyslené.
Materiál umelina, tam sa tiež prejavila nízka cena.
Avšak ak niekto chce otacaciu za malo peňazí oproti iným značkám, zvládne to aj s touto, aj keď miestami s nervami 🙂

Strana
z2