icon

Máte skúsenosti s vložkou proti poteniu do autosedačky?

zazu68
11. máj 2026

Ahojte, aké máte skúsenosti s vložkou proti poteniu v autosedačke. Máme 16 mesiacov.

anonym_3b5253
Odpoveď bola odstránená
anonym_14cbf6
Odpoveď bola odstránená
anonym_3b5253
11. máj 2026

@zazu68 ale aby som niečo aj k teme povedala. Ja som do sedačky už davnejsie davala podlozku aerosleep

zazu68
autor
11. máj 2026
@anonym_14cbf6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_14cbf6 a ja nemám rada keď sa niekto schováva za anonym!

krasneleto
11. máj 2026

@zazu68 mali sme proti poteniu... a nie jednu... ale efekt bol asi taky, ze potila sa rovnako, akurat , ze do tej podlozky... vybrala som , oprala a potila sa dalej

zazu68
autor
11. máj 2026
@krasneleto

@zazu68 mali sme proti poteniu... a nie jednu... ale efekt bol asi taky, ze potila sa rovnako, akurat , ze do tej podlozky... vybrala som , oprala a potila sa dalej

@krasneleto ďakujem

majus2323
11. máj 2026
@krasneleto

@krasneleto to je taký úprimný a pravdivý komentár .... Je to presne tak

tenerifka
11. máj 2026

Zeny, to je taka tenka podlozka farby sedacky, co uz pride so sedackou?, lebo ja som teraz kupila pre vnucku do mojho auta, a dumam, ze naco to je.....navod som hodila so kumbalu do krabice a nechce sa mi to studovat

anonym_14cbf6
Odpoveď bola odstránená
zazu68
autor
Odpoveď bola odstránená
zazu68
autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_3ab3b5
11. máj 2026

@zazu68 Najlepšia podložka proti poteniu je látková plienka

anonym_dc55c6
11. máj 2026
@anonym_14cbf6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_14cbf6 🤦‍♀️ minule som to čítala aj od odborníkov že sa tie mesiace do 1,5r až 2r uvádzajú kvôli tomu že to dieťa rýchlo napreduje za ten rok a je rozdiel keď má dieťa 1r(12m) a 1r 9m(21m) a pritom stale má "1r" ale vyvojovo je oveľa ďalej. Ale chapem že lepšie si je kopnúť do niekoho rovno anonymné 👌

zazu68
autor
11. máj 2026
@anonym_14cbf6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_14cbf6 ja si zas myslím že rok malo dieťa keď malo 12 mesiacov. Za dva mesiace má 18 mesiacov tak to už poviem že má 1,5 roka a nie 18 m. A príde mi to normálne keď to takto napíšem. Ale keď s tým máš ty problém tak bohužiaľ no

anonym_14cbf6
11. máj 2026
@anonym_dc55c6

@anonym_14cbf6 🤦‍♀️ minule som to čítala aj od odborníkov že sa tie mesiace do 1,5r až 2r uvádzajú kvôli tomu že to dieťa rýchlo napreduje za ten rok a je rozdiel keď má dieťa 1r(12m) a 1r 9m(21m) a pritom stale má "1r" ale vyvojovo je oveľa ďalej. Ale chapem že lepšie si je kopnúť do niekoho rovno anonymné 👌

@anonym_dc55c6 vývojovo je možno na inej úrovni, ale rozprávame sa o podložke proti poteniu, nie že prišlo na to, čo je temná hmota, vtedy by som si povedala wow, na 16 mesiacov klobúk dole.

katesocka
11. máj 2026

Ja som počula dobré recenzie na Merino vložky Vlnienka.

ja_mama
11. máj 2026

Mala som tu Vlnienku do vajicka a bola super. Dcérka sa naozaj na nej nepotila ani pri dlhšej ceste, čo bez nej mala mokrý cely krk aj chrbat. Akurát napr na bokoch stehien a na ramenach sa aj tak spotila - tam kde už podlozka nedosiahla, ale to už nebolo nič hrozné.

anonym_f2d7e5
Odpoveď bola odstránená