Máte skúsenosti s vložkou proti poteniu do autosedačky?
Ahojte, aké máte skúsenosti s vložkou proti poteniu v autosedačke. Máme 16 mesiacov.
@zazu68 ale aby som niečo aj k teme povedala. Ja som do sedačky už davnejsie davala podlozku aerosleep
@anonym_14cbf6 a ja nemám rada keď sa niekto schováva za anonym!
@zazu68 mali sme proti poteniu... a nie jednu... ale efekt bol asi taky, ze potila sa rovnako, akurat , ze do tej podlozky... vybrala som , oprala a potila sa dalej
@zazu68 mali sme proti poteniu... a nie jednu... ale efekt bol asi taky, ze potila sa rovnako, akurat , ze do tej podlozky... vybrala som , oprala a potila sa dalej
@krasneleto ďakujem
@krasneleto to je taký úprimný a pravdivý komentár .... Je to presne tak
Zeny, to je taka tenka podlozka farby sedacky, co uz pride so sedackou?, lebo ja som teraz kupila pre vnucku do mojho auta, a dumam, ze naco to je.....navod som hodila so kumbalu do krabice a nechce sa mi to studovat
@anonym_14cbf6 🤦♀️ minule som to čítala aj od odborníkov že sa tie mesiace do 1,5r až 2r uvádzajú kvôli tomu že to dieťa rýchlo napreduje za ten rok a je rozdiel keď má dieťa 1r(12m) a 1r 9m(21m) a pritom stale má "1r" ale vyvojovo je oveľa ďalej. Ale chapem že lepšie si je kopnúť do niekoho rovno anonymné 👌
@anonym_14cbf6 ja si zas myslím že rok malo dieťa keď malo 12 mesiacov. Za dva mesiace má 18 mesiacov tak to už poviem že má 1,5 roka a nie 18 m. A príde mi to normálne keď to takto napíšem. Ale keď s tým máš ty problém tak bohužiaľ no
@anonym_14cbf6 🤦♀️ minule som to čítala aj od odborníkov že sa tie mesiace do 1,5r až 2r uvádzajú kvôli tomu že to dieťa rýchlo napreduje za ten rok a je rozdiel keď má dieťa 1r(12m) a 1r 9m(21m) a pritom stale má "1r" ale vyvojovo je oveľa ďalej. Ale chapem že lepšie si je kopnúť do niekoho rovno anonymné 👌
@anonym_dc55c6 vývojovo je možno na inej úrovni, ale rozprávame sa o podložke proti poteniu, nie že prišlo na to, čo je temná hmota, vtedy by som si povedala wow, na 16 mesiacov klobúk dole.
Mala som tu Vlnienku do vajicka a bola super. Dcérka sa naozaj na nej nepotila ani pri dlhšej ceste, čo bez nej mala mokrý cely krk aj chrbat. Akurát napr na bokoch stehien a na ramenach sa aj tak spotila - tam kde už podlozka nedosiahla, ale to už nebolo nič hrozné.