Najvhodnejšia pokračovacia autosedačka pre 11-mesačné dieťa?
Ahojte, keďže v skupine na fb mi nikto neporadil skúsim tu, mám 11 mesačnú dcéru 10,5 kg 81cm aká by bola najvhodnejšia autosedačka? Vajíčko už chceme vymeniť
je aj ceska skupina na fb 'jezdime v protismeru' ci tak nejak. Ja mam axkid move 9-25kg a som velmi spokojna
@hanaxxx písala som, tam mi len odpovedali že mám nechať vajíčko
Rozpočet je neobmedzený
@kika193 ďakujem
ak ti dieta este nesedi dva mesiace, tak je naozaj najvhodnejsie stale vajicko. Kazdopadne, je to tvoje rozhodnutie, cize ak si rozhodnuta, ze vajicko uz nechcete, tak ti podla mna mohli poradit. Ak chces obojsmernu, tak besafe izi turn i size. Ta vyrovna aj sklon sedaciek. Pripadne Nuna Todl (ale ak mate dost sikme sedadla, tak by som ju radsej najprv v obchode vyskusala, ci vam bude vyhovovat jej polohovanie). Ak chces cisto protismernu, tak kvalitna je besafe stretch, ale zaberie viac miesta, idealne je ist do obchodu a nechat si ju dat do auta, aby ste videli, kolko miesta vam zostane. A ako ti napisala kika193,pre cisto protismernu sa mozes aj poradit v tej skupine.
A sedí samostatne 2 mesiace? Že sa sama posadí zo 4roch?
My máme Nuna Prym ( teraz je lepšia verzia Todl), axkid minikid a klippan century. Najradšej má 3,5r syn axkid. Ale aj v tej Prymke ma ešte pekné miesto na nohy. Len tie protismerky mne osobne prídu pohodlnejšie.
@hanaxxx sedí samostatne od 6 mesiacov, vajíčko máme z 3kombi takže ho chcem vymeniť není to kvalitné. Ďakujem pozriem si ich
@panda21 áno sedí
@panda21 ďakujem pozriem
@vkatush príde mi, že ma nízko hlavovu opierku, a zle zatiahnuté pásy. Mali by začínať v úrovni ramien alebo tesne pod. A pasy by mali byť úplne na pri krku. Takto pri nehode jednoducho skĺznu z rúk a dieťa vyletí von. Skús dať pásy úplne ku krku, potiahnuť svetrik (chytis pas, chytiš svetrik a ten jemne potiahnes smerom od pásov, proste ho narovnas, nech sa nekrci, a poriadne zatiahnuť potom pásy).
ak bolo napisane, ze mas este nechat vajicko, z nejakeho dovodu to bolo 🙂
@evkao nechcem aby sa vozila v obyčajnom vajíčku z trojkombinacie, budeme jazdiť trasy okolo 500km nepride mi to bezpečné
ak uz ale sama sedi, ma miery ako hovoris, a vajicko mate z 3 kombinacie, neverim, ze ti niekto napisal, ze mas nechat vajicko
Mali sme ako pokračovaciu Cybex sirona otočnú a boli sme spokojní, je do 18kg, potom sme prešli na Klippan wego 😊
@evkao a aký by som mala dôvod si to vymýšľať?
ja neviem, nevidim ten prispevok ani konverzaciu
Polohovaciu,otačaciu odporucam. My ju mame,a je to super,otocim si ju k sebe, malu posadim a zasa otocim do/proti smeru podla veku (nepamatam,myslim,ze do 15m?ma byt v proti smere neviem veru).
My ideme teraz predavat,ak by si chcela. Ale nemame tu britax ale lacnejsiu nejaku,neviem znacku,ale je otacacia a dost velka,ma i novorodennecku vlozku

Skus napisat do skupiny Deti v aute na FB. Ale ak mas neobmedzeny rozpocet, tak ti dobre poradim aj ja 🙂.