Názory na autosedačku Cybex
Dobry vecer, idem sa poradit. Riesime kupu autosedacky. Este mame zatial vajicko kedze mame 2 mesiaciky. Ale uz riesime co dalej. Chceli by sme daku lepsie a hlavne bezpecnejsiu sedacku, zaujala nas cybex nakolko ma aj isofix. Tak by som poprosila vase nazory a skusenosti ale aj na ine znacky... tiez vysla daka nova norma ohladom tych autosedaciek... dakujem pekne.
Britax romer king II odporucam, za mna velka spokojnost.
@veronikaromanko ahoj,ja odporúčam Kiddy Evolune i size 2. Vyhrala aj v Dteste. Je do 13kg. Je to aj s isofix bázou. Je to jediná autosedačka na svete, v ktorej môže bábätko počas jazdy byť vo vodorovnej polohe. Vyšla ma na 450€. Je stabilná, pevná, bábätko je chránené a pritom má pohodlie.
Koľko ľudí toľko názorov🙂 My máme Kiddy Evolune i size 2. Idem ju predať a kúpiť niečo iné. Nechce sa mi rozpísavať , ale je MALÁ, nepraktické vkladaie dieťaťa, ťažká, a isofixová základňa je akási labilná... U mňa , teda nič moc!

@petus2 bola labilná, polohovanie nestabilne, mala v sedacke sedela ako v kazajke za tym pultíkom a to je uplne chuducka. Za tu cenu co sa nova predáva nieje zla. Ale nam taka nízka trieda sedacky nevyhovovala. A ďalšia vec polohovanie za jazdy skoro nemožné sice uz nepamätám presne ale asi ten pas tomu bránil kedze drží ten pultik. Proste uz to tak je ked chce niekto kvalitný kocik musi dat 1000 ked chce kvalitnú sedacku musi dat minimalne 300 vsetko pod je onicom