Otočná autosedačka - za a proti
Ahojte potrebujem poradiť ohľadom autosedačky. Rozmýšľam nad otočnou 360 poprosím len tych co ju maju pre a proti. A aku znacku odporúčate.
Ďakujem
Ďakujem za rady teraz mi manžel hovoril ze to vajíčko je do 13kg. A to ma upokojo ze hlava nesmie pretrcat, a bol oleceny v hrubsej mikine tak preto bol tam nasackovany
@00momo ja som pri staršej mala obyc. Autosedačku a pri malom mám od pol roka otočnu o 360 do 18kg. Malý má 3 roky takže už ju používame vyše 2 rokov. A viem porovnať keďže som pri dcére mala neotocnu. Ja by som neotocnu v živote už nekúpila. Najlepšie minute peniaze na otočnu. Je to neporovnateľne lepšie ako som sa natrapila pri neotocnej vpratat diéta do sedačky a teraz pohodaaa a tiež je bezpečnejšia lebo keď ideme na dlhšie ešte v troch rokoch ho dávame v protismere.
Takže kto váha jednoznačne OTOČNÚ o 360 to je úžasný vynález...
Nevýhoda že je väčšia a drahšia ale stojí to za to
@michala11111 tak je to o zvyku - ak ma niekto cisto protismernu sedacku, tie otocne nebyvaju a bezpecnostne su tie najlepsie na trhu, ja tiez nemam otocnu a teda nechyba mi to (ano,keby som skusila, mozno by som hovorila inak), ale kedze ani sedacku neotocim, ani ma nenapadne dat ju do smeru a mam o starost menej 😀
@00momo my mame od cybexu, vyhoda je ze na jeden otocny isofix (ale aj na neotocny) pasuje aj vajicko cybex cloud a aj pokracovacia sedacka cybex sirona. Pri vajicku to bolo prakticke, ked sme malu nakladali, pri pokracovacej sedacke to vobec nevyuzivame, lebo je vacsia a zle sa to otaca. Dalsia vyhoda je, ze mohli sme aj v pokracovacej sedacke vozit v protismere
@evkao áno to je presne ako s rukavnikmi cherek, ktoré stoja 30e a ľudia nechápu ako ich niekto môže kúpiť, lebo veď obyc. Stoja 5e ale kto raz skúsi cherek iné nebude chcieť 😁😁 ale kto ich nepozná tak nechápe 😉 pri staršej som o nich nevedelatak mi nechýbali malému by som iné nekúpila a tiež autosedačku inú ako otočnu by som nekúpila 🙂

@panda21 jasne, chapem 🙂