Polohovacie vajíčko kompatibilné so základňou aj bez základne
Ahojte,
zháňam vajíčko vhodné pre novorodencov, ktoré spĺňa tieto tri parametre:
- je kompatibilné aj so základňou isofix
- dá sa zároveň upevniť aj bez základne iba na sedadlo pomocou pásov
- dá sa dať aj na kočík a zároveň je možné ho v kočíku sklopiť tak, aby malo bábo rovný chrbátik.
Našla som Cybex Cloud T, to je polohovateľné, ale dá sa upevniť iba na základňu, nedá sa upevniť bez základne iba na sedadlo.
Je nejaká autosedačka, ktorá by spĺňala všetky moje požiadavky?
Budeme musieť občas prevážať aj iným autom, kde nie je základňa, a chcem potom kočíkovať bezpečne s rovným chrbtom.
Vopred ďakujem 🙏☺️
Ak myslíš do ľahu tak áno je 😊
Ešte tomuto zodpovedá Nuna Arra a Joie i level, ale tie najnovšie modely, starý model nejde upevniť na pásy, na novom to ide.
Si si istá, že cloud t nemožno použiť bez základne? Podľa mňa je možnosť upevniť ho len pásom..
Také mám akurát na predaj aj s kočíkom ak by si mala záujem. Kočík je biely, vajíčko čierne.
No neviem čo je neskutočne ťažké ale to vajíčko čo som písala váži necelé 4 kg 🙂
Si si istá, že cloud t nemožno použiť bez základne? Podľa mňa je možnosť upevniť ho len pásom..
@122laura122 @janai2 ozaj? Tak to by bola pecka, lebo to sa mi páčilo najviac, musím si to ešte raz preštudovať
Také mám akurát na predaj aj s kočíkom ak by si mala záujem. Kočík je biely, vajíčko čierne.
@zuzana9393 ďakujem, aký máte prosím prezne typ kočíka a autosedačky? Kľudne cez správu. Ja sa ešte len začínam obzerať po výbavičke, ešte len začíname druhý trimester ale už si zisťujem že čo nám bude treba.
@122laura122 @janai2 ozaj? Tak to by bola pecka, lebo to sa mi páčilo najviac, musím si to ešte raz preštudovať
@frida1990 my ho mame, pouzivame ho so zakladnou, a tiez na kociku, mala je v nom mimoriadne spokojna, a ja tiez nelutujem. Faktom ale je, ze nemam s cim porovnavat. Stastnu ruku s vyberom 🙂
@frida1990 https://www.cybex-online.com/cs/cz/p/cs-pl-clou... a úplne dole máš info Instalace autosedačky
Inak neterka ho má a keď ju vozím ja v aute tak je pripútané pásmi.
A kočík majú venicci, s adaptérmi nackvakneš aj na kočár
@frida1990 https://www.cybex-online.com/cs/cz/p/cs-pl-clou... a úplne dole máš info Instalace autosedačky
Inak neterka ho má a keď ju vozím ja v aute tak je pripútané pásmi.
A kočík majú venicci, s adaptérmi nackvakneš aj na kočár
@janai1 akurát som to našla, tak skvele, ďakujem ☺️
@frida1990 my ho mame, pouzivame ho so zakladnou, a tiez na kociku, mala je v nom mimoriadne spokojna, a ja tiez nelutujem. Faktom ale je, ze nemam s cim porovnavat. Stastnu ruku s vyberom 🙂
@122laura122 ďakujem krásne ☺️ ak sa môžem opýtať, aký kočík k tomu prosím máte?
@122laura122 ďakujem krásne ☺️ ak sa môžem opýtať, aký kočík k tomu prosím máte?
@frida1990 ak sa nevies rozhodnut pre kocik, za seba mozem konstatovat, ze mi neskutocne pomohlo navstivit predajnu, kde nam ich ukazali, dali vyskusat, atd. Feedo v nr je dost chabe, ale vanda a feedo ba su super. Kocik sme kupili novy, ale autosedacky sme popozerali na predajni, a kupili potom z druhej ruky

Cybex cloud i size G